W.o...Naszym hobby.
WOW!!! Jestem pod wrażeniem waszych prac dziewczyny. ALe tu jest zdolne towarzystwo.
;:2
Karolna L proszę napisz co muszę kupić ( jaki drucik, klej) żeby robić takie piękne drzewka?
Te domki Twoje są cudowne.
Karo.. a ta firanka ..śliczna. Ja czasami kupuje na allegro takie bawełaniane firanki ale nie są tak piękne jak Twoje. ;:2
;:2
Karolna L proszę napisz co muszę kupić ( jaki drucik, klej) żeby robić takie piękne drzewka?
Te domki Twoje są cudowne.
Karo.. a ta firanka ..śliczna. Ja czasami kupuje na allegro takie bawełaniane firanki ale nie są tak piękne jak Twoje. ;:2
Agdula
Mądrość wabi-sabi: Nic nie jest doskonałe, skończone ani wieczne.
W prawie dzikim ogrodzie ...
Mądrość wabi-sabi: Nic nie jest doskonałe, skończone ani wieczne.
W prawie dzikim ogrodzie ...
Moje hobby to oprócz ogródka storczyki. Poza tym coś rękodzielę tochę szycia, xxx, innych haftów w zależności na co w danej chwili mam ochotę.Ostatnie moje wyszywki to dzinsy dla moich 6 letnich bliżniaczek, które w tym roku idą do zerówki a ja już strasznie to przeżywam.
Pozwoliłam sobie wkleić różne głupotki.
TETAWU twoje pieski są śliczne
BETY79 - nie przejmuj się wirusami jak facet jest koło, mi się kiedyś wgrał jakiś program szpiegowski ruski i dopiero miałam burę choć mnie osobiście to śmieszyło, ale mój mąż pracuje na kompie i się nieżle wkurzył bo zmarnował trochę czasu na naprawienie mojej beztroski

Pozwoliłam sobie wkleić różne głupotki.
TETAWU twoje pieski są śliczne
BETY79 - nie przejmuj się wirusami jak facet jest koło, mi się kiedyś wgrał jakiś program szpiegowski ruski i dopiero miałam burę choć mnie osobiście to śmieszyło, ale mój mąż pracuje na kompie i się nieżle wkurzył bo zmarnował trochę czasu na naprawienie mojej beztroski

orchidea - jestem pod wielkim wrażeniem.Twoje robótki są bardzo ładneorchidea pisze: TETAWU twoje pieski są śliczne
Być kobietą, być kobietą....
- riki
- 200p

- Od: 22 sty 2010, o 12:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W.o...Naszym hobby.
Kocham ryby pyszczaki . Ja mam akwarium MALAWI .