Oj tak takiego benka pozazdroszcze mam nadzieje że uda mi się zdobyc gałązke do ukorzenienia
Jka bys chciała wpadnij do mojego wątku moze jakas wymianka, i ki0lka roslin chetnie odstapie
Witam serdecznie Anetko. Z benka bardzo piękny i gęsty okaz. Zaraz zaczniesz nas serdecznie przeklinać jak zacznął przychodzić paczuszki z roślinkami i będzie ich więcej i więcej, aż za chwilę nie będzie miejsca, a nowe chorubska tu u nas na forum strasznie się rozprzestrzeniają .
LeNka pisze: a nowe chorubska tu u nas na forum strasznie się rozprzestrzeniają .
Potwierdzam Jednych dopadł wirus skrętnikulus, drugich hojoba. Co niektórych i jedno i drugie Nie chcę Cię straszyć ale jeszcze kilka wirusów krąży tu na forum i co jeden to bardziej zaraźliwy
Benka mam jakieś 2 lata, dostałam sadzonkę ukorzenioną od mojej mamy a teraz sama próbuję go ukorzenić ale bez skutecznie, dlatego bardzo chętnie się nim podzielę z Tobą Zeberka 4 ale nie wiem kiedy mi się to uda
Jak ślicznie ubarwiona szeflera Super razem wygląda fittonia z fikusem. Bardzo mi się podobają razem Uroczo wygląda bluszcz w konewce Ten biało-zielony również słodki