Kolekcja Agaty :-)))

Zablokowany
Awatar użytkownika
AnnaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2008, o 14:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kochane Dziewczyny czy mnie oczy mylą czy macie obie takie piękne bestyjki :?: ;:111
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam :)))
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p
Od: 11 lut 2009, o 14:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Darla niewinnie to tylko faktycznie wygląda ale jak ją drażnię to wstępuje w nią diabeł hehe,ząbeczki malutkie ale jak ugryzie(w zabawie) to krew się leje strumieniami ;:112
Aniu zgadza się mamy obie takie bestyjki tylko Darla ma ich aż trzy ;:112
Awatar użytkownika
AnnaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2008, o 14:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No no to macie zabawę, kiedyś myślałam o takim maluszku w domu, ale to terierek więc mam obawy. ;:6
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam :)))
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p

Post »

Aniu to cała zabawa z takim maleństwem,to jest takie kochane że już za wielkie pieniądze bym nie sprzedała a taka mądralinka że szok :lol: I bardzo jest posłuszna bo mam jeszcze sukę rasy amstaf ale z tą to mieliśmy same kłopoty i mamy do dzisiaj ale to już długa historia :lol:
No teriery to raczej cięte pieski,moja obszczekuje wszystkie psy,nawet te dużo większe od niej samej :lol: ;:112
Awatar użytkownika
darla80
1000p
1000p
Od: 29 sie 2008, o 10:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Agatko-niestety poprawka :( aktualnie mam dwie.Najmłodsza(Suzi) odeszła jakieś 3 miesiące temu ;:199
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p

Post »

O matko boska!!! Tak mi przykro ;:110 ;:98 Biedne maleństwo,kurczę łezka mi się zakręciła w oku.. ;:98
bogumila
1000p
1000p
Od: 17 cze 2008, o 19:02

Post »

Agatko Luna jest śliczna .
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p

Post »

Sylki dziękuję ale mieć yoreczkę Ci w niczym nie przeszkadza bo ja mam jeszcze amstaffkę hehe..Myślałam że będzie ostro i duża zje małą ale teraz to prawdziwe przyjaciółki a mała dużej wyciąga z miski na co dostaje pozwolenie ;:113 Także i Twój by się przyzwyczaił ;:32

A oto ona :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p

Post »

Sylki ja też bym nigdy w życiu nie pomyślała że one będą żyły w zgodzie tym bardziej że Amfa jest bardzo agresywna w stosunku do innych psów(do ludzi w ogóle)Początki były bardzo trudne,warczała na małą i musiałam włożyć w to dużo pracy żeby to się zmieniło ale najważniejsze że się udało :lol:
Więc polecam Ci zakup hihihi :lol:
Rottweilery też są super,pokaż zdjęcie w swoim wątku :lol:
Awatar użytkownika
darla80
1000p
1000p
Od: 29 sie 2008, o 10:18

Post »

Sylki3 pisze:amstafka też przecudowna!!!! u mnie tata ma słabość do dużych psów i odkąd pamiętam były rottweilery :D

ale nie pomyślałabym że tak duży i groźny (jak niektórzy uważają ) pies jak amstaf będzie żył w zgodzie z yorkiem. Agatko ale może lepiej nie kuś mnie zakupem yoreczki bo ja jestem zdolna do tego że zaraz poszukam ogłoszenie o sprzedaży piesków i pojadę po suńkę :D bardzo bardzo podobają mi się yorki- takie typowo milusińskie i towarzyskie pieski :)
Od siebie mogę dodać,że moje yoreczki to nawet do budy w kojcu Rottweilera wchodzą(przełażą międzi kratami ponieważ Rokuś jest stróżem podwórka).Gdy pierwszy raz zobaczyłam maluśką Lady w jego kojcu zamarłam ale się obwąchali i od tamtej pory moje dziewczynki jedynie mają pietra gdy Roki je=warczy.
Yorki z natury uwielbiają duże psy-są nie mniej(a często bardziej) odważne niż wielkie psiaki ;:228

Agatko-piękna(na moim osiedlu było kiedyś sporo amstafów) :D Taki pies budzi respekt ;:108
Awatar użytkownika
Mala_MI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2008, o 14:23
Kontakt:

Post »

he he piesek zaczepno-obronny :)
najpierw sam zaczepia, a potem go trzeba bronić :D
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Awatar użytkownika
kaisog1
500p
500p
Od: 16 cze 2008, o 17:33

Post »

Agata to ty masz kilerkę ! To ja do Ciebie nie jadę..... ;:123
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p

Post »

Darla dziękuję :lol:
No raczej budzi respekt ale do domu każdy wejdzie hehe :lol:
Sylki jasne że warto a gdyby Kira warczała na małą to na PW napiszę Ci instrukcję jak je do siebie przyzwyczajać :lol:
Mała Mi oj zaczepia,wrzask niesamowity hehe ;:112
Kaisog mogła byś się nawet do mnie włamać,moja suka by Cię jeszcze przywitała :lol: Skakała by z radości że ktoś przyszedł haha..
Dobra starczy tych pogaduszek na temat psiaków bo mi się dostanie ;:113

Storczyki jedne rosną,inne chorują :( Dziś rozstałam się z Phal.tetraspis,no cóż i ze stratą trzeba się liczyć :(
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

agata0806 pisze:Darla dziękuję :lol:
No raczej budzi respekt ale do domu każdy wejdzie hehe :lol:
Sylki jasne że warto a gdyby Kira warczała na małą to na PW napiszę Ci instrukcję jak je do siebie przyzwyczajać :lol:
Mała Mi oj zaczepia,wrzask niesamowity hehe ;:112
Kaisog mogła byś się nawet do mnie włamać,moja suka by Cię jeszcze przywitała :lol: Skakała by z radości że ktoś przyszedł haha..
Dobra starczy tych pogaduszek na temat psiaków bo mi się dostanie ;:113

Storczyki jedne rosną,inne chorują :( Dziś rozstałam się z Phal.tetraspis,no cóż i ze stratą trzeba się liczyć :(
a co się stało tetraspisowi?
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p

Post »

Storczykowa nie wiem,zaczęły mu żółknąć listki jeden po drugim i wczoraj odpadł ostatni :(
Odbiję to sobie 12 września hehe :lol:
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”