Od siebie mogę dodać,że moje yoreczki to nawet do budy w kojcu Rottweilera wchodzą(przełażą międzi kratami ponieważ Rokuś jest stróżem podwórka).Gdy pierwszy raz zobaczyłam maluśką Lady w jego kojcu zamarłam ale się obwąchali i od tamtej pory moje dziewczynki jedynie mają pietra gdy Roki je=warczy.Sylki3 pisze:amstafka też przecudowna!!!! u mnie tata ma słabość do dużych psów i odkąd pamiętam były rottweilery
ale nie pomyślałabym że tak duży i groźny (jak niektórzy uważają ) pies jak amstaf będzie żył w zgodzie z yorkiem. Agatko ale może lepiej nie kuś mnie zakupem yoreczki bo ja jestem zdolna do tego że zaraz poszukam ogłoszenie o sprzedaży piesków i pojadę po suńkębardzo bardzo podobają mi się yorki- takie typowo milusińskie i towarzyskie pieski
a co się stało tetraspisowi?agata0806 pisze:Darla dziękuję![]()
No raczej budzi respekt ale do domu każdy wejdzie hehe![]()
Sylki jasne że warto a gdyby Kira warczała na małą to na PW napiszę Ci instrukcję jak je do siebie przyzwyczajać![]()
Mała Mi oj zaczepia,wrzask niesamowity hehe![]()
Kaisog mogła byś się nawet do mnie włamać,moja suka by Cię jeszcze przywitałaSkakała by z radości że ktoś przyszedł haha..
Dobra starczy tych pogaduszek na temat psiaków bo mi się dostanie![]()
Storczyki jedne rosną,inne chorująDziś rozstałam się z Phal.tetraspis,no cóż i ze stratą trzeba się liczyć