Anoli Nowy Początek /cz.3/
- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ilonko na pomidorki to już mi ślinka cieknie ;:13 zapowiadają się smakowicie 
Ciekawa jest ta biała aksamitka. U siebie mam tylko tą dwukolorową co też ją masz. Muszę się w końcu zmobilizować i również pstryknąć jej fotkę
Co do poczty to bez komentarza, choć do mnie w miarę wszystko dobrze dociera. Wczoraj byłam świadkiem sytuacji jak pani w okienku dosłownie naciągnęła jakąś dziewczynę na wysłanie listu w kopercie bąbelkowej do tego jeszcze priorytetem i za potwierdzeniem odbioru. A tej dziewczynie chodziło tylko żeby jak najszybciej list dotarł czyli wystarczyło w zwykłej kopercie bo list był cienki i tylko priorytetem. No ale cóż... nie wiem czy oni mają jakąś dolę od tego jak wyślą np. wartościowy list aniżeli zwykły? Kiedyś z tą samą babką też się kłóciłam bo mnie wypytywała co przesyłam w środku. Powiedziałam jej że to moja sprawa a ona nie ma prawa mnie kontrolować. Ona na to czy ma otworzyć i sprawdzić więc zapytałam jakim prawem a a jak otworzy to ja to zgłoszę. Nie odezwała się już nic i nadała przesyłkę ale napisała z tyłu na potwierdzeniu nadania przesyłki że odmówiłam powiedzenia wartości przesyłki. Szkoda tylko że zauważyłam to dopiero domu. Następnym razem jak sytuacja się powtórzy to nie omieszkam iść z tą jej nachalnością do kierownika poczty. Również chciała mnie naciągnąć żebym wysłała tą przesyłkę jako wartościową. Następnym razem jak trafię na nią to nie odpuszczę i narobię jej rabanu

Ciekawa jest ta biała aksamitka. U siebie mam tylko tą dwukolorową co też ją masz. Muszę się w końcu zmobilizować i również pstryknąć jej fotkę

Co do poczty to bez komentarza, choć do mnie w miarę wszystko dobrze dociera. Wczoraj byłam świadkiem sytuacji jak pani w okienku dosłownie naciągnęła jakąś dziewczynę na wysłanie listu w kopercie bąbelkowej do tego jeszcze priorytetem i za potwierdzeniem odbioru. A tej dziewczynie chodziło tylko żeby jak najszybciej list dotarł czyli wystarczyło w zwykłej kopercie bo list był cienki i tylko priorytetem. No ale cóż... nie wiem czy oni mają jakąś dolę od tego jak wyślą np. wartościowy list aniżeli zwykły? Kiedyś z tą samą babką też się kłóciłam bo mnie wypytywała co przesyłam w środku. Powiedziałam jej że to moja sprawa a ona nie ma prawa mnie kontrolować. Ona na to czy ma otworzyć i sprawdzić więc zapytałam jakim prawem a a jak otworzy to ja to zgłoszę. Nie odezwała się już nic i nadała przesyłkę ale napisała z tyłu na potwierdzeniu nadania przesyłki że odmówiłam powiedzenia wartości przesyłki. Szkoda tylko że zauważyłam to dopiero domu. Następnym razem jak sytuacja się powtórzy to nie omieszkam iść z tą jej nachalnością do kierownika poczty. Również chciała mnie naciągnąć żebym wysłała tą przesyłkę jako wartościową. Następnym razem jak trafię na nią to nie odpuszczę i narobię jej rabanu

- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Dziękuję za odwiedzinki
Żółte koktajlowe są pyszniutkie
A co do PP to ręce opadają, czasem, na prawdę załamać się można. A tej babie z okienka to faktycznie należy się poważna rozmowa. 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Koleuski śliczne
Babci kolekcja kwiatów równie piękna
B. sympatyczne trzykrotki
I jak ładnie kwitnie hoja 
Ty to masz pomysły ;)

aguka pisze:Albo śmierdzący psikus. Ciekawa jestem jakby zareagowała gdyby po pytaniu co zawiera przesyłka zobaczyła np świeżutką kupkę kurzą czy krowią![]()
![]()
![]()
![]()
ale by miała aromaty w pracy
![]()

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Super hoja compakta, strasznie mi się one podobają
Pierwsze zdjęcia to kocanka pewnie (nieśmiertelnik)
Ja miałam w tym roku ambitny plan, i posadziłam je do donicy na balkonie, niestety to nie był dobry pomysł :/ A miałam w planie zebrać i mieć ładne kwiatki na zimę ;) Część uratowałam przenosząc do gruntu, ale tylko kilka. W przyszłym roku będę mądrzejsza 
A co jest na trzecim zdjęciu? Wygląda jak taka drobna trzykrotka

A co jest na trzecim zdjęciu? Wygląda jak taka drobna trzykrotka

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Tak na pierwszych zdjęciach nieśmiertelniki, mają fajniutkie kwiatuszki, u mnie na szczęścnie nie przeszkadza im mieszkanie w donicy na balkonie.
Dalej calisia repens - drobna trzykrotka. Potem ceropegia i na następnym hoja lacunosa. A compaktę rozpoznalyście bezbłędnie.
Dalej calisia repens - drobna trzykrotka. Potem ceropegia i na następnym hoja lacunosa. A compaktę rozpoznalyście bezbłędnie.

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona