Dala - mój piękny ogród cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Agulina
200p
200p
Od: 27 maja 2009, o 15:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Dalo! Widze ,ze lato w pelni w Twoim ogrodzie! Pieknie!!!Pozdrawiam. :D
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Daluniu,
oj powiało u Ciebie śródziemnomorską bryzą. Jeśli te olki jeszcze dodatkowo pachną... eh, pięknie u Ciebie...
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Daluś ale cudnie nas oprowadziłaś po cienistych i słonecznych zakątkach ;:109
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
x-d-a

Post »

Iduś, teraz motyle są takie otumanione nektarem, że można spokojnie je fotografować...

Moniko, niestety, ten olek nie pachnie, ale jego rozmiar i ilość kwiatów wynagradzają z nawiązką tę niedogodność.

Agulino, cieszę się, że do mnie zajrzałaś, bo dawno Cię nie było :D

Joluś, a który zakątek wybrałaś do posiedzenia?
A dla wszystkich moich miłych gości biało -czerwony duet: begonia i zaczynająca kwitnienie hortensja bukietowa Kyushu

Obrazek
Awatar użytkownika
Agulina
200p
200p
Od: 27 maja 2009, o 15:21

Post »

Dalu ,ja jestem codziennie w Twoim ogrodzie!!! Nie wpisuje sie czesto ,bo z natury jestem bardzo malomowna!Podziwiam bez slow ,aby nie sploszyc ciszy! Pa! ;:31
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dalu świetne miejsca wypoczynku w Twoim ogródku :D zależy od nastroju i od pogody gdzie chce się spędzić czas- super :D Prześliczny duet biało-czerwony :D bardzo lubię begonie :D też mam czerwieniaśną :D i niestety w tym roku tylko tę jedną jedyną :roll: :lol:
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Daluś oba zakątki są piękne i przytulne, w upalne dni zasiedziałym kolo domu a w cieplejsze w środku ogrodu. Ale czy człowiek ma czas tak siedzieć ;:112
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
Mama Ani
1000p
1000p
Od: 17 cze 2009, o 14:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dalu zadoniczkowała Tobie floksy w2 kolorach fiolet i jakiś z oczkiem, mam też siewki przegorzana jeżeli reflektujewsz to proszę bardzo wsadzę do doniczki, :oops: :lol: :cry:
Pozdrawiam Stasia Stasi ogród
Aktualny wątek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Dalo, cudne te Twoje zakątki :D Posiedziałabym z przyjemnością w obu :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Daluniu, nacieszyłam oczy Twoim ogrodem :lol: Duet: begonia i hortensja bukietowa cudny :D
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06

Post »

Hortensja piękna ale najbardziej podziwiam twoje wielgaśne hosty u mnie nigdy takie nie urosną moje już mają kilka lat i wciąż je podskubuję dla znajomych :roll: :roll:
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58

Post »

Dalu, pięknie wygląda nawłoć, czy nie rozrasta się za bardzo? Walczę z moją. :roll:
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
x-d-a

Post »

Witajcie kochane dziewczynki (i oczywiście chłopaki)!
Wstał piękny dzień, a ja razem z nim -dzisiaj stosunkowo wcześnie, bo mój M. z młodszym synem i ekipą pojechali do Częstochowy. Ja zostałam na dyżurze z pieskami (oprócz 2 swoich, jeszcze suczka szwagierki).
Ale bardzo się nie martwię, bo od rana siedzę na ławeczce w ogrodzie i nie mogę się napatrzyć i nadziwić, że świat może być taki piękny...w środku lata, w ten lipcowy dzień...

Majeczko, ja moją nawłć tzrymam w ryzach, nie pozwałam się jej rozrastać, a swoje zadanie - zasłonięcie zejścia do piwnicy-wypełnia znakomicie. Dodatkowo kwiaty pięknie wyglądają w bukietach i są bardzo trwałę.

Marysiu, ja mam niektóre hosty kilkunastoletnie i ile bym ich nie dzieliła wiosną , tak się rozrastają, że wchodzą na dróżkę, przy której rosną. To są te najzwyklejsze, o zielonych liściach, ale ja je kocham...

Halinko, hortensje dopiero zaczynają swój spektakl, w pełni rozkwitu będą za jakiś tydzień, dwa - wtedy jest naprawdę bajeczny widok, te dziesiątki delikatnych, białawych wiech...

Moniko, zapraszam! oprócz zakątków ze stolikami, jest jeszcze huśtawka przy domu, skąd jest piękny widok na cały ogród.

Stasiu, serdeczne dzięki za floksiki; wybierz sobie, kochana, coś w moim ogrodzie - chętnie Ci wykopię. Za przegorzana dziękuję, bardzo mi się podoba, ale nie mam na niego pomysłu.

Joluś, człowiek musi znależć czas, żeby sobie usiąść i pokontemplować te wszystkie cuda, bo inaczej to wszystko nie miałoby sensu...

Agnieszko, moje begonie świetnie się przechowały przez zimę i w tym roku dają naprawdę koncert kwitnienia!

Agulino, no to się cieszę, że po cichutku wpadasz do mojego ogródka.
Maju, Marysiu dla Was ciągle jeszcze kwitnący Patriot

Obrazek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

Dalu - jak zawsze piękne widoki, Tówj ogródek jest jednym z pierwszych których szukam, jak się zaloguję, żeby spojrzeć co nowego, pięknego pokazujesz... ;-)
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

ooo to ja zamawiam tą huśtaweczkę.... bo pokontemplować cuda Twojego ogrodu :wink: :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”