Ogród Idy74 2009r cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witajcie wieczorkiem .
Dzisiejszy dzień był dla mnie bardzo męczący .Gips ,niemoc poruszania się :? i upał.To ostatnie to wskazane,bo myślałam ,że już lato się skończyło.
Dziękuję za słowa otuchy ;:167 chyba są mi potrzebne,bo normalnie jestem załamana ;:145 tym gipsem w lecie . :( Złamana jest kość śródstopia,a to jak wiadomo zrasta się bardzo długo . ObrazekPech.Do pracy będę musiała wychodzić chyba o 2 godz ,wcześniej :cry: tak normalnie to idę 3min,ale z kulami :?: Boli mnie jak ch...ra ,palce sine i rwą :twisted: No dobra już wystarczy tego użalania się. :!: Ale tak się jeszcze zastanawiam jak ja do wanny wejdę i z niej wyjdę,jak nie wolno mi w ogóle stawać na złamaną kończynę,a waże niemało ;:120

Troche fotek z dzisiaj mojego wiejskiego buszu :wink: Kwitną dalie ,floksy-zapach jest obłędny i nagietki.Miałam małych pomocników przy drylowaniu wiśni... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
x-d-a

Post »

Iduś, jak to się stało? W którym miejscu złamałaś nogę? Bardzo Ci współczuję.Trzymaj się i wracaj szybko do zdrowia.
Oglądam zdjęcia z Twojego ślicznego ogrodu i zastanawiam się, czy tojad ode mnie Ci się przyjął? :!:
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

KURCZE IDUŚ ale Cię uziemili . Piękne ogródkowe widoczki . Pomocnicy wskazani przy takich pracach . Dla nich to zabawa . Wracaj szybko do zdrowia . Takie złamanie jest wredne . ;:168
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iduś, bardzo Ci współczuję... Wiem, co to znaczy...miałam dwukrotnie nogę w gipsie przez trzy tygodnie, można się wściec. Trzymaj się ;:168
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58

Post »

Ida, współczuję, trzymaj się. Oszczędzaj się żebyś nie narobiła sobie kłopotu.
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Z gipsem to jest tak że noga się uleży i schudnie więc i dyskomfort będzie mniejszy.
A o kulach to ja kiedyś nawet biegałam na jednej nodze :)
Ważne by wszystko się ładnie i szybko pozrastało, reszta to pikuś....
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58

Post »

Pan Pikuś!!!!!!!!
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iduś już Comcia wyraziła to co myślałam. Dobrze , że poczytałam wcześniejsze posty bo bym się powtarzała.
A najlepiej do roboty przygotuj palec wskazujący.
Mąż też złamał kiedyś kość śródstopia , chodzić nie mógł ale na rowerze jeżdził
ida74
---

Post »

Witajcie popołudniowym torkiem,bardzo zresztą upalnym 30C .
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy.No i zaczęła się moja gipsowa droga :? Dzisiaj m zawiózł mnie do pracy ,ale długo nie posiedziałam .Powiedziano mi ,że mam iść do domu i przyjść jak mi zdejmą gips i skończy się zwolnienie.Czyli gdzieś we wrześniu :cry: Co ja w takim razie mam robić przez 1 miesiąc :?: Opalać się :?:
Noc minęła tragicznie ,bo za cholerę nie mogłam się umościć na łóżku .Wiem niedługo zapomnę ,że mam gips i będę latać jak fryga ,ale te pare dni to będzie koszmar..Jak np.dzwoni telefon to się zapominam ,puszczam kule i próbuję biec... 8) Śmiesznie to wygląda...
Nogę złamałam banalnie prosto -biegłam z pokoju do pokoju i walnęłam nogą w otwarte drzwi łazienki.Nie byłam pod wpływem żadnych środków odurzających ,ani wyskokowych.

Jacku-Prusznik to krzew ,bardzo chimeryczny zresztą.Rośnie do paru metrów wysokości,boi się zimna.Jak się przyjmie to kwitnie ,aż do pierwszych mrozów.Z daleka wygląda trochę jak bez.U mnie rośnie już 3 rok i dopiero w tym roku obficiej kwitnie . :wink:

Cynthio -w niedzielę miałam być w Łodzi ,w Instytucie włókiennictwa,ale w zastępstwie pojechał mój brat.

Jadziu dziękuję za troskę ;:168 Po boli i przestanie .

Elu z przyjazdu na razie nici .Dzisiaj m zaczął kosić rzepak ,sypie nieżle :D Możesz jak coś przyjechać jak się zacznie malina ok2 tyg.

Moniko-wściekam się bardzo :twisted: Ja taka czynna kobieta uziemiona na pare tygodni.

Olu,Marysiu,Mariolo-na razie się wściekam,potem mi przejdzie i się przyzwyczaję ;:113 ewentualnie wykombinuję jak się poruszać -SZYBCIEJ :!: Muszę dietkę zastosować.bo coś czuję,że będę wyglądać :roll: Rower to jest myśl ;:215
ida74
---

Post »

Geniu dziękuję za otuchę :wink: Jak mi się ten tojad rozrośnie to mogę Ci podesłać.

Dalo -tojad Twój się przyjął i jest na zdjęciu 2 strony wcześniej.Bardzo mi się podoba :D

Izo jeszcze potańczę na weselu :D 8)

Ale posiedzę za to na forum i to jest jedyny plus tego złamania ;:215 ;:112
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Ida

ale jaki masz fajny kapciuszek na gipsie :shock: :shock:
nie martw sie, odpoczywaj ,wystawiaj tyłek do słońca i twarz i co tam....czasem myślę że jednak pod "wpływem" to człowiekowi się nie przytrafia, nie?

znaczy się masz taki ciut przymusowy urlop....
ida74
---

Post »

Palec wskazujący został uruchomiony ;:113 zobaczymy ile czasu będzie działał :?: :wink:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ida74
---

Post »

Tess ponoć tak się mówi ,że pod wpływem żadne złamania nie grożą :lol:
Będę się opalać,tylko ile można :?: Kapciuszka uszyły mi dziewczyny w pracy POD WYMIAR :lol:
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Ido74 współczuję ale takie sytuacje się zdarzają trzeba to przetrwać.
Będziesz miała więcej czasu na forum bo o ogrodzie nie ma mowy chyba tylko
patrzeć i podziwiać.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
ida74
---

Post »

Danusiu ,ale ile można odpoczywać :? :?: A po forum pochodzę z przyjemnością.
:lol:

Pare zdjęć z dzisiaj.Zaczęła mi kwitnąć budleja,ale na razie motylków nie widać :shock: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dla Cynthi black Krim -jakość zdjęcia taka sobie Obrazek ObrazekMuszę zrywać niedojrzałe,bo nikt nie może zrozumieć ,że one są dojrzałe jak znikną paski i odcienie zieleni.Smak słodko -słony,szczypiący w język,są bardzo soczyste. :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”