Galeria.Asiula i jej dalie :)
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiula jak tam Twoje dalie w tym roku? Czy już kwitną? Na moich Mazurach już kwitną, więc u Ciebie chyba też ;)
Przejrzałam sobie Twój wątek, urocze odmiany kolekcjonujesz, same najpiękniejsze (fiolety!)
Przejrzałam sobie Twój wątek, urocze odmiany kolekcjonujesz, same najpiękniejsze (fiolety!)

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
Witam!!!
Powodzenia w tym najważniejszym dniu samych usmiechów i jak najmniej stresu
Trafiłam ta Twój temat bo ostatnio sama latałam z aparatem i robiłam fotki dalii u mnie w ogródku, no wiekszość to zasługa mojej mamy no ale opiekujemy sie współnie (jak mam czas)
ale Ciebie dogonic bedzie ciężko hehe
Masz takie piękności,że aż chce się powiększyć swoje malutkie kolekcje.
Pozdrawiam
Powodzenia w tym najważniejszym dniu samych usmiechów i jak najmniej stresu

Trafiłam ta Twój temat bo ostatnio sama latałam z aparatem i robiłam fotki dalii u mnie w ogródku, no wiekszość to zasługa mojej mamy no ale opiekujemy sie współnie (jak mam czas)

Pozdrawiam
Kiedy coś uparcie gaśnie zaufaj iskierce nadziei ~~~~ Pozdrawiam Aga
Moje storczyki
Moje kaktusiki:)
Moje storczyki

Moje kaktusiki:)
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu Ty juz mnie dawno przegoniłaś.
Ja zaczynam likwidowac dalie ,bo nie mam tyle miejsca co Ty.Poza tym doszły róze i lilie.To własnie na nie nastawiam się w przyszłym roku.
Co do dalii to jestem rozczarowana .Część ładnie kwitnie ,ale pozostałe i te od pana L i te z katalogu nie potwierdziły się.Kwiaty wyglądają nieciekawie,zwieszają się i nie kwitną obficie.
Zostawiłam tylko te dalie ,ktore są wartosciowe-resztę juz wyrzuciłam.Jednak zdjęcia pokazują zupełnie co innego.
Np.odmiana Santa Claus kwitnie nieprzerwanie od maja chociaz kwiaty są inne niz te pierwsze,ale kwitnie i to obficie.
Asiulka trzymaj się dzielnie.Nadchodzą dla Ciebie najpiękniejsze dni

Co do dalii to jestem rozczarowana .Część ładnie kwitnie ,ale pozostałe i te od pana L i te z katalogu nie potwierdziły się.Kwiaty wyglądają nieciekawie,zwieszają się i nie kwitną obficie.
Zostawiłam tylko te dalie ,ktore są wartosciowe-resztę juz wyrzuciłam.Jednak zdjęcia pokazują zupełnie co innego.
Np.odmiana Santa Claus kwitnie nieprzerwanie od maja chociaz kwiaty są inne niz te pierwsze,ale kwitnie i to obficie.
Asiulka trzymaj się dzielnie.Nadchodzą dla Ciebie najpiękniejsze dni