Skromna kolekcja początkujacej cz.2

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
balbinka1772
200p
200p
Od: 29 lis 2008, o 18:59

Post »

Karolka,jak to jest,że ty zawsze takie fajne kwiatki wynajdujesz u nas?Ten bambus mnie zachwycił,ale podejrzewam,że już ich nie ma,a ja nie mam czasu ani pojazdu,żeby dotrzeć do lidla :cry: .Widzę,że lep na muchy się sprawdza :D .
Ania

Moje zieloniutkie i nie tylko
Poszukuję szczepek fikusów.
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lut 2009, o 20:29

Post »

Kochane, ale Piotr lubi zwierzaki i u wszystkich znajomych, którzy mają zwierzaki to pierwszy się z nimi bawi, ale w domu nie chce nawet o tym słyszeć. Bo to obowiązek, trzeba wyprowadzać na spacer, nie można sobie wyjeżdżać kiedy się chce bo szkoda zwierzaka :roll: Zawsze wymyśli jakiś argument :evil:
Aga to jakaś durna ta baba musiała być , oj ja też bym ją z chęcią ukarała!
Asiu nawet nie marzę o rosiczce :oops: :oops: :oops: Nie chcę Ci robić kłopotu :oops: :oops: :oops:
Aniu ( Balbinko) to czas najwyższy na odwiedziny u mnie :D Zapraszam, to obciachamy co byś tylko chciała :D
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p
Od: 10 cze 2009, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Karolinko, gratuluję maluszka storczykowego! Piękna sprawa :D :D :D Peperomia świetna :)

Jak słyszę takie historie o zwierzętach, to mi się słabo robi :/ W głowie się nie mieści co potrafią zrobić ludzie :( Ale jakim cudem nikt na poczcie nie zareagował, to dla mnie nie do pojęcie również :evil:
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35

Post »

Dla mnie i dla wielu innych także. PP zasłaniała się polityką firmy, która im zabrania wtykania nosa do paczki to ciekawe czemu gdy jest podejrzenie o narkotyki potrafią sobie poradzić. :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p
Od: 10 cze 2009, o 14:23

Post »

Ale przecież każdy myślący człowiek by zareagował ... Gdybym pracowała na poczcie i dostała do reki paczkę, w której coś się rusza i wydaje z pewnością dźwięki (!) to bym się nawet nie zastanawiała i pędem paczkę otworzyła, chyba ostatnia rzecz o jakiej bym myślała to polityka PP. Ja po prostu nie jestem w stanie ogarnąć takich rzeczy :(
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35

Post »

Niestety takie baby co tam siedzą ogarnia taka znieczulica, że nic ich już nie obchodzi :cry: :cry: Z drugiej str do łba by mi nie przyszło że można żywego szczeniaczka paczką wysłać, więc można było sobie pomyśleć, że się człowiek przesłyszał.
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aguka pisze:Niestety takie baby co tam siedzą ogarnia taka znieczulica, że nic ich już nie obchodzi :cry: :cry: Z drugiej str do łba by mi nie przyszło że można żywego szczeniaczka paczką wysłać, więc można było sobie pomyśleć, że się człowiek przesłyszał.
Aguś uważam tak samo, my się o roślinki martwimy jak zniosą podróż,a co dopiero wysłać zwierzaka pocztą!!!!!Potworem bez uczuć trzeba być i tyle!
Karolina
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Byłam dziś po receptę i moja kochana Pani z rejestracji, która mi zawsze pomaga, powiedziała jak mnie zobaczyła,że nic przez chwilę nie będzie widzieć co się dzieje na parapecie :D :oops: I uszczknęłam sobie takiego maluszka :oops: :oops: Jego mama też jeszcze była nie wielka, wiec nie ogołacałam jej zbytnio :oops: :oops:
Obrazek
Potem poszłam na rynek, żeby kupić ziemniaki i jedną małą fuksję( w ramach przestrzegania zakazu o nie kupowaniu), bo u Was oglądam takie cudne , że postanowiłam się skusić. Tylko ,że na balkonie mamy ostre słońce więc postanowiłam spróbować hodować ją w domu. Były po 2 zł, a pan sprzedający na to -to może 3 za 5 zł? Ja na to dzielnie ,że nie bo chcę hodować w domu,a a on , że w domu też super rosną. Ja na to , że nie mam miejsca.On , że w jedną donicę mogę wsadzić to będą fajnie wyglądały. Ja mu na to, że nie mam gdzie postawić tej donicy. A on , że to tylko jedna paczka papierosów,a ja na to ,że nikt u nas nie pali. To on , że jak chcę. TO sobie pomyślałam, że w sumie za to że nie palimy to należy się nagroda.....wzięłam 3. Tylko, że my nigdy nie paliliśmy :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
I gdzie ja teraz je postawię :?: :?: :?: Obrazek
Karolina
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Zgredo
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 1 maja 2008, o 15:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale super ten lep... muszę takiego czegoś poszukać koniecznie - nie dość, że skuteczny, to jeszcze nie szpeci okna... super!

Storczyk niecierpliwy - chciałby wszystko na raz ;) Gratuluje maluszków :)

Co do kociaków, to Ojciec mojego mężczyzny uważał, że zwierząt nie trzyma się w domu. Zdecydowanie i stanowczo. Nigdy pod żadnym pozorem. Itd... Teraz nas gnębi żebyśmy kotka na noc z podwórka ściągnęli, bo jak ona biedna może na noc sama zostać na podwórku... :twisted: :twisted: :lol:

Aga - toż to makabra...! Faktycznie, ludziom powinno się odpłacać tym, co robią innym... jak ja bym chętnie udusiła z połowę ludzkości niekiedy... :evil:

Fajną masz panią w przychodni :D

Za niepalenie zawsze należy się nagroda! To świetna myśl jest i ja też idę po prezent dla siebie ;) :D
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dominiko a paliłaś kiedyś?bo ja nie :lol: :lol:
Nie mogę też pić alkoholu, to w sumie też może jakaś nagroda się należy :roll: :lol:
Karolina
Awatar użytkownika
miluck
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2008, o 21:03

Post »

Karolinko fuksje cudne i dobrze ,że się skusiłaś bo to naprawdę okazja :D
Możesz zrobić sobie z jednej np. fuksjowe drzewko :D :D :D
Awatar użytkownika
Zgredo
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 1 maja 2008, o 15:42

Post »

Niby dawno temu... ale każdy dzień to zwycięstwo :D Moim zdaniem koniecznie. I za nie zjedzenie czekoladki też trzeba, i za to, że się kupiło 3 a nie 4 kwiatki też :D Czuję, że jestem na tropie wspaniałej teorii 8)
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jagódko widziała u Ciebie takie i faktycznie super to wygląda. To podciąć ja z dołu? :oops: :oops:
Dominiko to ja od razu zapisuję się do wyznawców tej teorii :lol:
Karolina
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

:D Karolinko śliczniusie fuksje. Za taką cenę to grzech by ich nie wziąść :? .
na pewno znajdziesz miejsce gdzie sobie będą ładnie rosły :P .
Ale masz miłą panią w przychodni :P .
Awatar użytkownika
miluck
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2008, o 21:03

Post »

Karolinko niedawno drzewko robiła Andzia ,zerknij na wskazówki podane przez Monikę:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... ht=#963977
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”