), a nie pokazać, co tam u mnie rośnie. Podobają mi się różne rośliny, będzie więc mix.
 ), a nie pokazać, co tam u mnie rośnie. Podobają mi się różne rośliny, będzie więc mix.Najpierw adenium, bo niedługo je przesadzam, a potem różnie może być
 . Po starszyźnie:
 . Po starszyźnie:

Albuca spiralis

Kryptantus

), a nie pokazać, co tam u mnie rośnie. Podobają mi się różne rośliny, będzie więc mix.
 ), a nie pokazać, co tam u mnie rośnie. Podobają mi się różne rośliny, będzie więc mix. . Po starszyźnie:
 . Po starszyźnie:

Dziękuję za pochwały i odpowiadam
  Dziękuję za pochwały i odpowiadam   

.
 .

Jestem zaskoczona, bo nieczęsto widuje się takie kwiaty na parapetach.
  Jestem zaskoczona, bo nieczęsto widuje się takie kwiaty na parapetach. 
 , na forum są pokazywane tak piękne rośliny, że moje mogą się schować.
 , na forum są pokazywane tak piękne rośliny, że moje mogą się schować.

dla mnie na razie Albuca spiralis to faworytka.
 dla mnie na razie Albuca spiralis to faworytka. 

Dorodna roślinka. Mam nadzieję, że swojej nie zasuszę i nie przeleję. W jakim miejscu u Ciebie stoi? Ja swoją troszkę spryskuję, nie wiem czy to dobrze?
 Dorodna roślinka. Mam nadzieję, że swojej nie zasuszę i nie przeleję. W jakim miejscu u Ciebie stoi? Ja swoją troszkę spryskuję, nie wiem czy to dobrze? 
  , dlatego zrzuca dużo liści. Natomiast w lecie stoi w pobliżu zach. okna, ale słońce ma już dosyć późno i do tego przefiltrowane. Myślę, że spryskiwanie jest ok., ale bez przesady. Kiedy moje było małe, to niektóre pędy podgniwały.
 , dlatego zrzuca dużo liści. Natomiast w lecie stoi w pobliżu zach. okna, ale słońce ma już dosyć późno i do tego przefiltrowane. Myślę, że spryskiwanie jest ok., ale bez przesady. Kiedy moje było małe, to niektóre pędy podgniwały.

, sansevierie traktuję trochę sentymentalnie, może kiedyś o tym napiszę. Co do ukorzeniania liści , to lubię takie małe eksperymenciki
 , sansevierie traktuję trochę sentymentalnie, może kiedyś o tym napiszę. Co do ukorzeniania liści , to lubię takie małe eksperymenciki   . Dla tych, którzy nie widzieli: z listka S. hahnii silver marginata otrzymałam taką roślinę (na pierwszym planie)
 . Dla tych, którzy nie widzieli: z listka S. hahnii silver marginata otrzymałam taką roślinę (na pierwszym planie)