mieszkam w domku jednorodzinnym, co prawda ogrodu jest trochę wiec zdecydowałam się na studnię głębinową i powiem Wam, że był to strzał w dziesiątkę, ze względu na niskie koszty jak chodzi o podlewanie. Znalazłam fajną firmę w Krzeszowicach, która od początku ujęła mnie tym, że wszystko ma wkalkulowane w wykonanie studni( znaczy że nie muszę się martwić o nic

Chciałam o nich napisać ze względów takich aby ich polecić, gdyż wiem że wielu z Was Forumowiczów ma działki na których mogłaby przydać się studnia. A gdyby ktoś się chciał zdecydować zamieszczam link do ich strony internetowej Link usunięto, pomid o ekipa
Jestem naprawdę zadowolona bo Pan Zbyszek i jego ludzie sprawili że wody mam teraz pod dostatkiem, a co najważniejsze potrafią znaleźć takie miejsce, że woda wypływa pod wpływem ciśnienia wysoko w górę

Pozdrawiam Was gorąco
Dziękujemy za pozdrowienia

Jednak to co zrobiłaś Justynko, to spamowanie, na forum takie zachowania są absolutnie zabronione.
Prosimy o niewstawianie linków tego typu, pozdrawiamy Ciebie i Pana Zbyszka, pomidorzanka.