Witam wszystkich w kolejnej części Zielonej ferajny Poprzedni wątek założyłam niemal półtora roku temu, kilka dni po tym jak trafiłam na forum. Mam nadzieję że i ten będzie długi, obfity w zielone dobra i chętnie odwiedzany Zapraszam.
Nowy wątek zaczynam kwitnieniem krotona
Już jakiś czas temu kupiłam kosz na epipremium, w końcu udało się go zawiesić Roślince wybitnie się podoba, rośnie jak szalona i do tego znacznie ładniej się wybarwiła
Kupiłam begonię na balkon, kropliki wybyły na cmentarz, bo nie wytrzymywały upału Na razie jest jedna, chcę się przekonać jak sobie da radę
Na początek piękne rośliny, piękne kolory, piękne zdjęcia. Czyli dokładnie to czego oczekuję po tym wątku. Doskonale - zawsze chętnie będę tu zaglądał.
Jestem i ja w drugiej części Gratuluję
Muszę sobie zapisać obowiązkową obecność w Twoim wątku bo masz Aichrysona Dostałam kiedyś sadzoneczkę od babci i bardzo mi się podobał, ale po jej śmierci padł, mimo, że bardzo chciałam, skakałam i dmuchałam by go zachować..U niej rósł jak na drożdżach..Ale za to mogę go oglądać u Ciebie
...a i aichryson pachnie (co prawda dziwnie...) jak się go podotyka gdzie nabyłas taki ładny okaz?
p.s. jestem z siebie dumna, że nie dotarłam tu na 20 stronę a już na początku
Emmo, Henryku, Magdo, Trzynastko, Kasiu, Arku, Alenko, Ago dziękuję w imieniu roślinki
Ago kupiłam na bazarku Wiosną i latem sporo osób sprzedaje tam różne roślinki, można nabyć naprawdę ładne, zadbane okazy. Polowałam na sansewerię, bo widziałam ją tam w zeszłym roku i przegapiłam Tym razem się udało, a do tego pozwoliłam sobie wcisnąć to cudo - na ale za 5zł grzech nie kupić...
Dzisiaj pierwsza sesja bukietowa w nowym wątku Wspomnienie różowego tulipanka