Witam wszystkich!
Od kilku lat przeglądam to forum, czasami coś napiszę, aż w końcu postanowiłem założyć swój wątek, w którym będę (taki mam zamiar) zdawać relacje ze swojego (30 m2) zielonego tarasu. Na początek kilka fotek z ubiegłego roku.
Ależ kolorowo u Ciebie było, SUPER
Fajnie,że zdecydowałeś się założyć wątek
Widzę tam fotkę z koleusami , sama je wysiewałaś , czy kupowałaś sadzonki ? Ja dziś postanowiłem wysiać nasionka koleusów imam taka nadzieje,że ładnie mi wzejdą Pozdrawiam
Dzięki wielkie za słowa uznania! Ten taras, to moje oczko w głowie Koleusy kilka lat z rzędu sam wysiewałem, jednak w zeszłym roku kupiłem gotowe sadzonki.
To jeszcze kilka innych fotek z ubiegłego roku:
w jednej z betonowych donic 3 różne odmiany berberysów, pomiędzy nimi szałwia, cytrynowa macierzanka, aksamitki, w innej winobluszcz trójklapowy (w maju i miesiąc później), dalej fuksjowy akcent , kobea, która dopiero zaczyna obrastać płotek i pacioreczniki w towarzystwie tojeści rozesłanej.
Patrzę, patrzę i napatrzeć się nie mogę- jakie zadbane roślinki, jakie rozrośnięte, jak im dobrze pod Twoją opieką(widać zwłaszcza na przykładzie winobluszcza) zestawienia kolorów będę częstym gościem- piękny taras
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
Piekny taras, jakie kwiaty sliczne, i jest miejsce i na krzewy wieloletnie i na jedniroczne cuda taki mieć balkon to dopiero byłby raj ... Piekne zdjęcia też no ale jak modele takie cudne to nie ma co się dziwić
Genialnie Piękny taras, zdrowiutkie i różnorodne roślinki pięknie wyeksponowane
Będę odwiedzać regularnie bo warto
Michale pozdrowienia z deszczowego Lubicza
Witaj ,
naprawdę ładny i zadbany taras, a roślinki zdrowe, zadbane i szczęśliwe .
Żółta canna i fuksja z białym środeczkiem .
Kobea kwitła? Pytam bo moja nawet pączka nie puściła, a tak mi na niej zależało