Chciałabym pokazać moje fiołeczki, które od niedawna zaczęłam hodować.

a tutaj moja mała hodowla

Możecie powiedzieć jaka to jest odmiana fiołka??

śliczne maluszki
  śliczne maluszki  kwitnący fiołeczek też bardzo ładny
  kwitnący fiołeczek też bardzo ładny   nie podpowiem co do odmiany ale na pewno ktos sie znajdzie i rozpozna
 nie podpowiem co do odmiany ale na pewno ktos sie znajdzie i rozpozna 

. Jak sie zakochasz we fiołeczkach na dobre to końca w zdobyczach końca nie będzie hihi.Co do moich ulubionych to....hmm kocham je wszystkieee
 . Jak sie zakochasz we fiołeczkach na dobre to końca w zdobyczach końca nie będzie hihi.Co do moich ulubionych to....hmm kocham je wszystkieee 
 Nawet te najbardziej dostępne są śliczne
 Nawet te najbardziej dostępne są śliczne 

Olu, fajnie że kolejna łodzianka się pojawiła
 Olu, fajnie że kolejna łodzianka się pojawiła  Ciekawie rozpoczęłaś wątek przedszkolem fiołkowym
 Ciekawie rozpoczęłaś wątek przedszkolem fiołkowym  ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że przebywanie na tym forum spowoduje u Ciebie zanik parapetów i nagłą inwazję doniczek
 ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że przebywanie na tym forum spowoduje u Ciebie zanik parapetów i nagłą inwazję doniczek  

Zwłaszcza że Twoich ulubionych fiołków są setki odmian
 Zwłaszcza że Twoich ulubionych fiołków są setki odmian  . Ja mam niestety tylko dwa i na więcej miejsca brak
 . Ja mam niestety tylko dwa i na więcej miejsca brak  bo zajęte przez jakieś 200 innych roślin
  bo zajęte przez jakieś 200 innych roślin 

też mam nadzieje, że niedługo będę miała zapełnione parapety
 też mam nadzieje, że niedługo będę miała zapełnione parapety 
 tak się domyśliłam, że to jakiś kundelek bo nigdzie nie mogłam go znaleźć
 tak się domyśliłam, że to jakiś kundelek bo nigdzie nie mogłam go znaleźć  
   to musisz mieć naprawdę przecudne te parapety jak masz tak dużo kwiatków
 to musisz mieć naprawdę przecudne te parapety jak masz tak dużo kwiatków   

Jakkolwiek nie jestem fanka fiolkow (bo mi "nie szly") tak zdjecie zlobka... Szacun.
  Jakkolwiek nie jestem fanka fiolkow (bo mi "nie szly") tak zdjecie zlobka... Szacun.  Wydaje mi sie, czy tam jeszcze rojcissus startuje?
  Wydaje mi sie, czy tam jeszcze rojcissus startuje? jakiś początek trzeba mieć
 jakiś początek trzeba mieć  Tak też tam jest bo musiałam go od nowa posadzić bo się zmarnował ale już jest w doniczce
 Tak też tam jest bo musiałam go od nowa posadzić bo się zmarnował ale już jest w doniczce  Kolejne listki dostałam i nawet w pracy mam już kilka sadzonek
 Kolejne listki dostałam i nawet w pracy mam już kilka sadzonek