Czosnek zimowy cz.2
 Czosnek zimowy cz.2
Mój pierwszy czosnek zimowy i próba wklejenia zdjęcia

Jak na pierwszy raz nie wyszedł mi najgorszy:P

Czosnek zimowy cz.2
 Czosnek zimowy cz.2

. Stwierdziłam, że tak jest najlepiej, bo w przewiewie nie rozwija się pleśń.
 . Stwierdziłam, że tak jest najlepiej, bo w przewiewie nie rozwija się pleśń.

Wrocilem  z norwegia poniedzalek i zaczynalem zabrac czosnek z polu,
 Wrocilem  z norwegia poniedzalek i zaczynalem zabrac czosnek z polu, 
 ale dzisiaj wykopalem przez dwie rzadki i oni sa miary srednio wielkosci (dla Harnas) i prawie jednakowy rozmiar,
 ale dzisiaj wykopalem przez dwie rzadki i oni sa miary srednio wielkosci (dla Harnas) i prawie jednakowy rozmiar,  

wiem
  wiem  Nikogo
  Nikogo 

Mój czosnek jeszcze w gruncie-w tym roku miałam nowy materiał z sadzenia jesiennego,sporo roślin zawiązało kwiaty a w nich maleńkie ząbki czosnku-je też spróbuję wysadzić-zobaczę czy urosną
 Mój czosnek jeszcze w gruncie-w tym roku miałam nowy materiał z sadzenia jesiennego,sporo roślin zawiązało kwiaty a w nich maleńkie ząbki czosnku-je też spróbuję wysadzić-zobaczę czy urosną 

Ale widzisz jak malo chwasty i nie bylo wyplewiony za 8 tygodniu. Pokrycza slomem naprawda pomaga ale co osczedzalem na jeden reka stradzilem na drugie
  Ale widzisz jak malo chwasty i nie bylo wyplewiony za 8 tygodniu. Pokrycza slomem naprawda pomaga ale co osczedzalem na jeden reka stradzilem na drugie  i za tylko 3 godzinna praca w powiedny czasu. ale jak Confucius mowilo "jeseli chcesz cos dobre zrobione, rob to sam"
  i za tylko 3 godzinna praca w powiedny czasu. ale jak Confucius mowilo "jeseli chcesz cos dobre zrobione, rob to sam"