Ze względu na dużą ilość zdjęć zostały wstawione do internetu.
To już ktoś zidentyfikował, zresztą mi też tak wydawało się, ale jeszcze raz. Prawdopodobnie cyprysik Lawsona:

To wygląda trochę jak jakaś surmia, ale ma liście jak akacja (tzw. robinia akacjowa fuj), całobrzegie:

Jakaś wiśnia lub czereśnia, przy samym pniu jest też trochę pędów z liśćmi zielonymi, nie ciemnoczerwonymi:

Jakaś odmiana prwdopodobnie klonu zwyczajnego, bardzo popularna, może 'Crimson Sentry', 'Crimson King', ewentualnie 'Schwedleri' albo jeszcze coś innego:

Dość podobne, ale korona szeroka. Podobno na etykietkach było Acer pseudoplatanum 'Brilliantissimum', ale na łososiowo-różowy kolor to nie wygląda:

Prawdopodobnie klon palmowy:

Rosną tam też klony pensylwańskie, ale te raczej też rozpoznałem.
Bardzo dziwny klon - liście tylko trójklapowe, środkowa klapa znacznie dłuższa od bacznych. Liście raczej wąskie, nieduże, nie więcej niż jakieś 10 cm.

Jeszcze dziwniejszy klon, podobny do poprzedniego. Tutaj większość liści bez klap, tylko niektóre mają głebokie wcięcia (i klapy). Nie wiem jak to zrobiłem ale nie sfotografowałem takich liści. Część jest trochę podobna do liści na poprzednim klonie. Wcięcie widać chyba tylko na jednym liściu poniżej.

Krzew:

Jakaś topola balsamiczna, liście grube, duże, kilkanaście cm, ale tego podobno nie da się tak łatwo rozpoznać na podstawie zdjęcia.