Witam serdecznie wszystkich w czwartej już części mego wątku
Mam na imię Sławek,pomaga mi żona ANNA
Ponieważ jesiennych fotek jest na Forum bez liku,wybrałem kilkanaście zdjęć z minionych części,żeby pokazać,
które kwiaty lubię Właściwie lubię wszystkie
Witam Cię,GENIU
Trochę jestem rozdarty między komputerem a TV ale cieszę się,że Ty jesteś pierwsza
W listopadzie chcę urządzić irysowy ranking i trochę irysów zaprezentuję.Czy wszystkie,to się okaże
Do miłego, Sławek
Te cudne kwiatki to dla mnie i dla Geni za czujność ?!Do ciebie Sławku to i bez linku trafiłyśmy a ty się czasem zastanawiasz czy ktoś czyta twoje posty
Sławek podpowiedź techniczna do zamykania jest wątek w dziale "pytania do moderatorów i ..."
a wklejanie linku też gdzieś tam w znajdziesz opisane prosto tak ze nawet ja człek od łopaty a ostatnio siekiery załapałem
w dziale
Pierwsze kroki na forum - Linki w stopce
to teraz idę układać i rąbać drewno na zimę 2013/2014 a może i 2015
Genia to tylko 5mp (metrów przestrzennych )brzozy -biorę co się da (w temacie drewno kominkowe) na zapas , w Borach drzew mnóstwo ale drewna dla indywidualnych odbiorców cieniutko
ZBYSZKU,witam Cię
Może Ty ambitniejszy jesteś,po prostu Ja też ostatnio szpadla i siekiery używałem,no i
No i zaczekam,aż mi DOROTKA-Babuchna poprawi co trzeba Ale Dorotki jakoś mało na Forum
GENIA Zbyszek wie,że zima będzie ostra Tylko czy ta najbliższa That is a question,skazał Lenin
Gdy wczoraj z rana,tak ok.12-tej szłem na działkę /no,dobra szedłem /,na głównej asfaltowej alejce Pani sprzedawała kwiaty.
Opodal jest smentarz.Nagabnąłem ją o czerwone chryzantemki w doniczkach,czy zimują czy nie
Ok.15-tej widzę,że p.Maria,starsza Pani,idzie z doniczką w moim kierunku.Jak panu nie przezimuje,to na wiosnę dam drugą .Ja to mam szczęście Chyba jestem co drugi głupi
To ta czerwona chryzantema na zdjęciu?, chyba mam taką samą u mnie zimuje , no zimowała bo ostatniej zimy nie przetrwała / mam już następną /,ale nie przetrwały też takie które zimowały u mnie 20 lat .