Moje zacisze .....

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Ciszka
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 8 maja 2012, o 15:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Moje zacisze .....

Post »

Witam :wit Od dawna przeglądam forum i napatrzeć się nie mogę :)
Macie takie piękne ogrody a ja niestety jeszcze nie mam czym sie pochwalić ale postanowiłam pokazać jak wyglada moje zacisze w "stadium początkowym" :lol:
na razie jest w większości zielony ale mam nadzieję że z czasem będę miała swój raj na ziemi wypełniony po brzegi kwiatuszkami :)

Za domem
Obrazek

Kawałek przed domem
Obrazek

Obrazek

Obrazek

i kącik dla małej

Obrazek
Wybaczcie jeżeli zrobiłam coś nie tak, ale dopiero się uczę :roll: Dziękuję za odwiedziny i życzę miłego i słonecznego dnia :wit
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje zacisze .....

Post »

Ciszko witaj na forum. :wit
Jaki fajny wiatrak. :)
Zdjęcia proszę wstawiaj w większym rozmiarze, będzie się lepiej oglądało . :wink:
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

witaj Ciszko. :wit Ja też się zielono zakręciłam na forum :D Podobnie jak Ty w tym roku zaczynam.W przyszłym już będziemy miały się czym chwalić ;:138 Powodzenia będę Ci kibicować :tan
Ciszka
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 8 maja 2012, o 15:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Pipio ja również trzymam kciuki żeby wyszło tak jak sobie tego życzysz :wink: Ja też marzę o całej masie kwiatków przeróżnych ale jak na razie mam ich tylko kilka które oglądam podglądam i za każdym razem cieszą moje oko. Jednak to prawda jak mówią że małe a cieszy :lol: Mam kilkanaście bratków ale dla mnie te są najśliczniejsze Obrazek Obrazek Wiciokrzew też troszeczkę podrósł Obrazek A to moja dzisiejsza zdobycz ;:138 Uwielbiam kolor niebieski i fioletowy i tadam :tan Obrazek i Obrazek a to mój parapecik Obrazek nie mam miejsca dla Hortensji ale myslę że gdzieś bardzo blisko domu (jak tylko poczytam gdzie jej bedzie dobrze) :)
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kolor hortensji bajeczny,a fuksje mają takie śliczne spódniczki ;:138 Ja też nie mam jeszcze dużo kwiatów.Zaczynam je dopiero kolekcjonować :D Jak się rozrosną to na jesień się z Tobą podzielę ;:196

-- 19 maja 2012, o 06:44 --

Ciszko wstaw link do Twojego ogrodu,bo trudno Cię znależć ;:108
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”