babuchna
Kot zimowy

Alembik pisze: To zadziwiające, ale kot ten nie jest ani trochę szkodliwy. Nigdy nic nie zwalił, nie zniszczył a nawet ze stołu nie zjadł.
 gratuluję takiego Kota, moja kota Punia sprawiła, że kwiaty to mam tylko na dworze, na parapecie nie ma sensu bo ziemię wygrzebie, o rozsadzie nie ma co mówić
 gratuluję takiego Kota, moja kota Punia sprawiła, że kwiaty to mam tylko na dworze, na parapecie nie ma sensu bo ziemię wygrzebie, o rozsadzie nie ma co mówić  , wchodzi na wszystkie szafki, zrzuca co się da, nawet kubek potrafiła ze środka stołu zsunąć na krawędź aż spadł i się rozbił.
, wchodzi na wszystkie szafki, zrzuca co się da, nawet kubek potrafiła ze środka stołu zsunąć na krawędź aż spadł i się rozbił.

) przymierzały się do drzemki.
 ) przymierzały się do drzemki.

Te wielkie skośne oczy
 Te wielkie skośne oczy  Bardzo eleganckie koty, choć zupełnie inne niż moje dachowce.
  Bardzo eleganckie koty, choć zupełnie inne niż moje dachowce. Niebieskookie! takich jeszcze nie widziałam. Te zdjęcia na których są w swoich objęciach są niesamowite, widać, że są ze sobą zżyte.
  Niebieskookie! takich jeszcze nie widziałam. Te zdjęcia na których są w swoich objęciach są niesamowite, widać, że są ze sobą zżyte.