to dopiero jedna piata naszego ogrodu i dużo pracy przed nami ,,,zapraszam do oglądania i pozdrawiam serdecznie

To, że jest inny może być tylko jego zaletąlidaki pisze:dopiero zaczynam ,moj ogrod ma zaledwie drogi rok i jest zupelnie inny jak nasze polskie ogrodki.
Comcia pisze:A ja mam do ciebie pytania, kilka pytań :P
Skąd jesteś bo nie masz tego w profilu.
Jak masz na imię bo domyślam się że może... Lidka ?
Jaki to ogródek i jakiej wielkości.
Masz bardzo ciekawy murek kamienny - sama zrobiłaś ?
Mariolko ogrodki w uk sa bardzo duze te male to chyba w miastach ,ja mieszkam na pieknej wsi w gorach dom od domu jest 1 km,,hi haha,,nigdy bym nie pomyslala ze mnie tak pochlonie taka pasja do ogrodu.Comcia pisze:Jestem przyzwyczajona że ogródki w UK są takie małe że raczej przypominają chusteczkę do nosa :P
A tymczasem masz taką przestrzeń ze sama bym się przestraszyła wyzwań z takim ogrodem
Witam Malgosie i na poczatek Dzięki za obejrzenie mojego pierwszego watku ,dopiero sie wdrzam ..Malgosiu mam pytanie ,widze ze jestes hostomanka ,ja dopiero zaczynam mam hosty i rosna pieknie dopóki nie pojawiaja sie slimaki a potem jedza piekne liscie i tu sie zaczyna dramat ,,moze masz jakas metode na slimaki aby nie jadly lisci ,co zrobic?malgocha1960 pisze:Zdjęcie na początek piękne,przedsmak na wiecej.