Kasiu, zdajesz sobie sprawę, że jak zaczęłaś z nami to teraz będzie tylko więcej i więcej storczyków ? Twoje parapety zrobią się ciasne, a nie takie ładne i luźne jak teraz ?
Piękne Phalaenopsisy prezentujesz Tak trzymaj
To Twoje kwitnienia, czy dopiero zaczynasz ?
Dopiero zaczynam powiększać swoją kolekcję, ale nie długo się przeprowadzam i będę miała więcej parapetów, więc znajdzie się miejsce dla wielu nowych storczyków. Ten pierwszy to moje kwitnienie
Witaj Kasiu w storczykowym świecie bardzo ładne okazy i pięknie kwitną ...nie wiem czy wiesz,że ta choroba jest raczej nieuleczalna ... pięknie ci zakwitł ten twój pierworodny gratulacje
Witaj Kasieńko
I ja przybiegłem powitać Cię w świecie storczykomaniaków
Masz wspaniałe, zdrowe storczyki - i uwierz mi - opiekuj się nimi dobrze a odwdzięczą Ci się niesamowitym kwitnieniem
Witaj Kasiu!!Piękne te Twoje falki!!Najbardziej mi się podoba ten biały w plamki!! Parapecik prezentuje się superowsko!
Ja też do forum niedawno dołączyłam i muszę Ci powiedzieć kochana, że bardzo ono wciąga!
Po długiej nieobecności postanowiłam odświeżyć wątek. W ostatnim czasie dużo się działo. Moje storczyki przeszły atak wełnowców, które ciężko było zwalczyć oraz przeprowadzkę i remont. Teraz jest już w porządku i zaczeły rosnąć jak szalone. Moja kolekcja rozrosła się przez ten czas do 26 sztuk. Oto kilka nowych nabytków: