Zbliża się sezon,a więc dużo pracy,mało czasu w tym i na odpoczynek,który jest konieczny,bo wcześniej czy później organizm sam się upomni i lepiej żeby było to krócej,a nie dłużej/np.odpukać w szpitalu/.Poza tym uważam,że kto nie potrafi wypoczywać,to i pracować nie umie.
Stąd temat,może znacie takie sposoby czy metody.Ja np.najszybciej odpoczywam z nogami na oparciu tapczanu czy wersalki czyli nogi wysoko powyżej głowy i z rękami wyciągniętymi nad głową.Wystarczy 10 min.by poczuć się zrelaksowaną. Zwłaszcza dla kręgosłupa jest to super pozycja.No i oczywiście masaż pleców.
Sposoby na szybki relaks
- Pawel91
- 200p
- Od: 4 sty 2008, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Sposoby na szybki relaks
Najbardziej relaksujący zapach - lawenda (aromatoterapia)
Warto zakupic masażer do hydroterapii stóp - można go kupić już za 100 zł, pamiętajmy, że w stopach znajdziemy wszystkie receptory - już kilkanaście minut niesamowicie odciążą każdy nasz układ oraz daje odprężenie

Warto zakupic masażer do hydroterapii stóp - można go kupić już za 100 zł, pamiętajmy, że w stopach znajdziemy wszystkie receptory - już kilkanaście minut niesamowicie odciążą każdy nasz układ oraz daje odprężenie

Re: Sposoby na szybki relaks
Popatrz,a ja myślałam że lawenda to głównie odstrasza mole.Zapach rzeczywiście ma fajny.Masażer kupiłam rodzicom,ale strasznie skrzypi.Osobiście preferuję fakirki.