Witaj na Forum Piotrze!
Sądząc po tych zdjęciach masz już ładny, dojrzały ogród. Napisz proszę o nim coś więcej: jaką ma powierzchnię, jak długo się nim zajmujesz i czy ktoś z domowników podziela Twoja ogrodniczą pasję. Jakie masz plany na przyszłość? Czy są rośliny z którymi sobie nie radzisz lub wręcz przeciwnie - masz takie z których jesteś bardzo dumny.
Dobrze by było gdybyś uzupełnił profil o informację skąd jesteś - ona sporo ułatwia.
Zajrzę wkrótce licząc na kolejne zdjęcia.
Tak więc moja dzialka ma nie cale 10 arów nie jest to dużo ale już jest jakieś pole manewru i coś można podzialać.Na dzielce uprawiam wszystkiego po troszku,mam parę drzewek owocowych posadzonych przede wszystkim z myślą o córce marzy mi się jeszcze stworzyć kącik warzywny może na następny rok.Ogród przed moją interwencją byl zaniedbany dopiero ja od 7 lat jak się wprowadzilem do żony zaczolam coś dzialać w tym kierunku obecnie pomaga mi teściowa.Największy mój problem to piaszczysta gleba w miarę jak mam kompost to rozsypuję gdzię popadnie.Moją ulubienicą jest araucaria chilijska którą mam w gruncie od 5 lat
Witam po małej przerwie ,a oto aktualne zdjęcia ogródka ten domek dla córki to mój pomysł prawie dwa tygodnie pracy i efekt końcowy myślę że mi wyszedł dobrze.zresztą nie jestem za tym żeby kupować gotowe produkty lubię sam coś zrobić tak jak na przykład ten domek czy huśtawka z pergolą
Witaj Piotr, fajny pomysł z domkiem i huśtawka dla córci ,mój syn też nie dawno zrobił dla mojej wnuczki ale postawił u teściów bo w moim ogródku nie ma miejsca ciągle żałuję że większej działki nie kupiłam .
Piotrze...
Pięknie zaaranżowałeś nasadzenia nad oczkiem,cudowne i perfekcyjne zrobiłeś meble ogrodowe,pergole i domek... no super.
Czekamy na kolejne zdjęcia
Koszt tego domku wraz ze zjeżdżalnią 1100 zł. także myślę że gotowy domek koło 2000 by mnie wyszedł w jakimś sklepie a tak to córcia ma prezent urodzinowy zrobiony przez tatusia, aż się boje co sobie zażyczy na 4 urodziny
Bardzo fajne połączenie huśtawki z pergolą - odgapiam pomysł. Już nawet wiem gdzie będzie stała.... tylko to chyba jeszcze nie w tym roku....
Piękny zakątek z oczkiem wodnym. I jak widzę dużo miejsca jeszcze masz na ogrodowe szaleństwa
Witam po krótkiej nieobecności zaglądałem czasami na forum ale jakoś nie miałem czasu nic napisać,tak więc sezon letni powoli dobiega końca więc daje parę fotek taras to moja robota z tamtego roku teraz czekam aż obrośnie winogronem.
Jednak jesteś Piotrze, myślałam, że zrezygnowałeś z uczestnictwa na forum. Wiem, że panowie mniej mówią i mniej zatem piszą.
Ciekawi mnie na czym wsparty jest ten podest wypuszczony nad oczko. Fajnie tak posiedzieć i rybki pokarmić.