Mam działkę od 1,5 roku poprzedni właściciel nic na niej nie robił przez 8 lat , póżniej wyśle zdjęcia jak ona wyglądała jak ją kupiliśmy , dużo pracy w nią włożylismy ,ale jeszcze nie jest to co chciałam . Można sie już czymś pochwalic bo stare roślinki nabrały życia , troche dostałam od rodzinki i sąsiadów ,a też trochę kupiłam . No i mieliśmy pomocników w pracach bo rodzinka nam pomagała moi chłopcy też byli wspaniali . A o tym nie mogę zapomnieć .
Witaj Sylwio Fajnie mieć ogród no nie Pokazuj nam foty ze swojego zielonego zakątka, bo widzę, że ładniusio u Ciebie i zapowiada się ciekawie. Pozdrawiam serdecznie Bogumiłka
Tak się zwrócę do Ciebie, bo też mam swoją dorosłą ale zawsze Sylusia, no i blisko mamy do siebie.
Fajnie, że masz ogródek można w nim szybko się zakręcić na zielono.
Widzę, że już ogródek nabiera kolorów i czuć rękę ogrodnika. Lokator działki piękny, ale troszkę zaczepny, można się bać.
Dziś jadę na działeczke bo wczoraj nie dało rady posadzic roślinki i porobie kilka zdjęc to wam znowu coś wstawie może moja mała różyczka jest rozwinieta ? A i mam pytanie czy te maleństwa które kupiłam w tesko lepiej wykopac na zime i wziąść do domu czy je zostawić bo się boje że zmarzną.