Miedzian 50 WP a Extra 350 SC
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miedzian 50 WP a Extra 350 SC
Pytanie może banalne, ale jaka jest różnica poza namacalną- czyli postać proszek/płyn?
- maryann
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 wrz 2007, o 14:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Miedzian 50 WP a Extra 350 SC
Extra ma inaczej liczoną zawartość tej samej substancji czynnej- 350g/l, a nie 50% oraz nieco inny zakres stosowania.
Każdy potrzebuje prawdy. Wielu, o ironio, tak bardzo, że zamiast jej poszukać- prawdą nazywają kłamstwo!
- Marla54
- 100p
- Od: 3 mar 2012, o 18:13
Ponawiam pytanie (link nie działa). Jaka jest między nimi różnica i kiedy stosować miedzian 50 WP a kiedy Ekstra? Nigdzie nie mogę znależć odpowiedzi. Będę wdzięczna, zamawiam z Alle..drogo środki ochrony roślin i nie wiem który zamówić - a może obydwa? Maryla
Don't be sorry .. just don't do it!! - Maryla
Człowiekowi w życiu potrzebne jest: serce do kochania, rozum do myślenia i ręce do pracy.
Człowiekowi w życiu potrzebne jest: serce do kochania, rozum do myślenia i ręce do pracy.
- maryann
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 wrz 2007, o 14:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Każdy potrzebuje prawdy. Wielu, o ironio, tak bardzo, że zamiast jej poszukać- prawdą nazywają kłamstwo!
- Marla54
- 100p
- Od: 3 mar 2012, o 18:13
Skład obu miedzianów znam, może ktoś mi wytłumaczy (jak blondynce) .. który warto mieć w razie "awarii"Marla54 pisze:Jaka jest między nimi różnica i kiedy stosować miedzian 50 WP a kiedy Ekstra? zamawiam z Alle..drogo środki ochrony roślin i nie wiem który zamówić - a może obydwa?
Don't be sorry .. just don't do it!! - Maryla