Why?

No, nie tak samo; może podobnie- to zupełnie inna skala: budować się kilkka tys. km dalej, a kilka metrów dalej- po drugiej stronie drogi, czy na sąsiedniej działce.bishop pisze:Tak samo, jak na uskoku tektonicznym.
Ale na obszarach wiejskich plan zagospodarowania przestrzennego nie sięga aż tak daleko od siedziby miasta gminy.maryann pisze:Ale urzędnicy powinni to mieć w planie zagospodarowania: tak a tak? "Nie wolno!"
Pamiętam, że w latach siedemdziesiątych były wspaniałe plany regulacji Odry i Wisły...gemciu83 pisze: Nie mieszajmy w to polityków obecnych partii. Stan rzek jest znany wszystkim prawie od roku 1997. Kiedy to po wielkiej powodzi miały powstać zbiorniki retencyjne, uregulowane miały zostać koryta rzek i co zrobiono ? Nic !
No tak, ale nie oznacza to, że ja mam płacić za czyjąś bezmyślność.raistand pisze:A ludzie sie budują na terenach zalewowych bo nie wiedzą, bo nie myślą, bo uważają że jakoś to będzie.
Oj... przeglądarka każe mi instalować jakieś Silverlight... a ja nie mam zamiaru.rispetto pisze:A jak skomentować wypowiedź pani z
wczorajszych wiadomości (4:19)
Tak bezczelnej baby już dawno nie słyszałem