Witajcie chciałabym dołączyć do Was i zaprosić na swój balkonik.Miejsca może jest nie za wiele ale każdy jest mile widziany .Zapraszam, pozwólcie że was oprowadzę Wczesna wiosna moje krokusy pierwsze odwiedziny biedronki. stokrotki i fiołki . W połowie kwietnia dotarły do mnie clematisy A tak wyglądał mój skalniaczek w fazie rozwoju a to piękności po deszczu sukulent i skalnica
W kwietniu dołączyły do mnie orliki miniaturka różowy a tak wygląda teraz i orlik Red Hobbit To moje ziółka 2 maja kupiłam jeszcze kilka kwiatków. moi pomocnicy musieli je zaakceptować
welkman tak jak pisałam, balkon mały, ciasny i coraz mniej miejsca na nim (szkoda że nie jest z gumy ) ale dla wszystkich starczy miejsca wiec zapraszam o każdej porze .Będzie mi miło dzielić się z wami moja pasją
Witaj Kasiu
Bardzo lubię oglądać ukwiecone balkony więc będę u Ciebie częstym gościem.
Ciekawa jestem dalszego rozwoju skalniaka, powiem szczerze ,że ten pomysł bardzo mi się podoba.
Witajcie ,dziękuję za miłe słowa i zapraszam. Łukasz, stokrotki kupiłam już w formie kwitnącego kwiatka w marcu żeby mieć trochę wiosny, tak od razu .Mam nadzieję że jak już urządzisz skalniaka u siebie to mi pierwszej go pokażesz.
Moje zaprzyjaźnione żabki są ze mną od dawna .Widziały balkon w lepszych i gorszych chwilach .Teraz znalazły swoje miejsce w zaciszu żurawki . Obiecany skalniak już zakończony teraz czekam na rozwój akcji rozrastanie się rozchodników i sukulentów Czy poznajecie to te same maluchy już trochę podrosły (z prawej )Westerplatte nazywam go Wester teraz szykuje się do kwitnienia ma już kilka pączków i trochę zwolnił co wykorzystał (z lewej) Ernest Markham i przerósł go o kilka listków Ernest będzie kwitł dopiero w lipcu .