Amarylis,którego kupiłam w zeszłym roku.Po okresie spoczynku,w tym roku wypuścił 2 pędy na których jest 7 i 8 paków kwiatowych.Strelicja królewska z nasionek.szeflera.....
Moje fiołeczki z jesieni............CDN.
witam
a mnie najbardziej zauroczyły kwitnące fiołeczki tak obficie że jestem pod wrażeniem i czekam na kolejne foteczki
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Witaj Jestem zachwycona fiołkami Pięknie i niezwykle obicie kwitną. Tak samo jak i Amarylis. Rewelacja! Czym Ty je karmisz? ;) A i szeflera godna pozazdroszczenia
Witam na forum Masz bardzo ładne i okazałe rośliny , ale najbardziej podbiły moje serducho kwitnące Fiołeczki , a ten biały to normalnie jest cudny !!! Ma tyle kwiatów , że , aż listków mu nie widac
Piękne rośliny.
Zauroczył mnie Hipek i fiołki Cuuudne
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Taka mała prośba: jakbyś mogła umieszczać troszkę mniejsze zdjęcia bo takie duże u mnie (podejrzewam że u innych osób też) nie chcą się wczytywać, a do tego źle się je przegląda
Poza tym wcześniej czy później któryś moderator może cię ściągnąć