Jestem emerytką kwiaty to moje hobby od 30 lat szczególnie rośliny skalne.
Komputer i internet posiadam od miesięca pomagają mi w tym wnukowie,którzy akurat
są poza Mielcem dlatego przy pomocy syna jakoś udało mi się zaistnieć na tym forum
Witaj ładnie masz w ogrodzie....faktycznie...przydałyby się wieksze zdjecia....i napisz co i jak masz.....no i więcej zdjęć
Cudne są te ścieżki kamienne....sama robiłaś? i jak dużo masz cebulek wiosennych cudna wiosna u Cibie???
bardzo mi się podobają tez trawy.....duże już masz ja zakładam rabatę wrzosową i chyba też się zaopatrzę w kilka trawek...
Czekam na więcej
Witaj Goryczko wśród zielonozakręconych. Twój ogród jest przy domu czy jest to działka ROD. Jak duża ona jest. Masz przepiękny ogród i zbiór roślin. A emerytek uprawiających ogrody jest nas tu więcej. Mamy nawet Klub Dorosłych Ogrodniczek. Prezeską jest Ola Odważna. Coś ostatnio w Klubie ucichło ale widzę, że trzeba Prezeskę przywołać do porządku. Ten ogród jak wyczytałam uprawiasz już od 30 lat - widać, że jest dojrzały i pięknie zagospodarowany. Ja swój dopiero tworzę, gdyż mam działkę od 6 lat ale dopiero teraz mam wizję jak chciałabym aby wyglądała. Na pewno wpływ na to ma to forum. Będę do Ciebie zaglądała i podglądała.