Witajcie W moim ogrodzie swoje serce zagubiłam i odnajduję każdego dnia . Lubię każde kwiaty , kwiatki i kwiatuszki ..A moim maniactwem są liliowce , irysy i wszystko co rośnie .Chciałabym na początek przedstawić moje ulubione kwiaty Może się Wam spodobają
WITAM ,liliowcowo zakręconą ogrodniczkę .
Podobnych do ciebie jest tutaj wielu .
Napisz coś więcej o swoim królestwie ,rozmiarach itp .
Mam podobne liliowce ,czyżbyś też robiła zakupy w ,,cebulach pl.,,
Nic dziwnego, że kochasz liliowce-są piękne. Jest ich taki ogrom i ciągle pojawiają się liczne, nowe odmiany, że ich kolekcjonowanie jest bardzo niebezpieczne dla kieszeni.
Z pozdrowieniami Ania
Dorootu -śliczności same pokazujesz. tak jak Jola napisała proszę napisz bliżej skąd jesteś i jak twój ogródek sie przedstawia.Pozdrówka- widze,że będzie ciekawie :P
DZIĘKUJĘ za miłe słowa i cieszę się że podoba się Wam moje maniactwo .Jestem spod Częstochowy i nasz ogród ma ok 4000 metra . na razie prace trwają i trwają ..Od około 4 lat zbieram liliowce i irysy i inne zielonki . Większość kwiatów kupuję na ryneczku i allegro i także tutaj kupiłam piękne rośliny Aniu Masz rację jest baardzo niebezpieczne dla kieszeni , Staram się ograniczać do 3 razy w roku ale niewiele to daje A że kupuję "zwyklejsze odmiany " Takie mi się podobają najbardziej to nie jest tak źle ..Najczęsciej kupuję a później się zastanawiamy gdzie jej miejsce Jak maniactwo to maniactwo .AgaM nie pachną ale i tak je uwielbiam . Giga , Jolu , Aniu , Ago , Zanno Dziękuję A przy okazji podpowiecie mi jak się pogrubia imiona ? i jakiej wielkości najlepiej dawać zdjęcia ?Bardzo lubię fotografować i będę wrzucać wszystko co się da Serdecznie pozdrawiam i wrzucam następne liliowce
Śliczne te liliowce. Ja też lubię zwyklejsze odmiany (chociaż nie stronię również od tych 'niezwyklejszych' - choroba liliowcowa normalnie ). Zazdroszczę Ci miejsca na zieleninę ... ech, możesz poszaleć!
Dorotuu kolekcja imponująca, liliowce to na pewno jedne z najpiękniejszych kwiatów, szkoda że kwiat utrzymuje się tylko jeden dzień
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
DOROTKO ,gdzie się podziewasz Wygląda na to ,że nie poradziłaś sobie jeszcze z linkiem .Jeśli nie pomogły ci moje rady ,to poproś moderatorów o pomoc ,a jeśli nadal nie możesz odnaleźć swojego ogrodu ,to znajdziesz go w MÓJ PIĘKNY OGRÓD -linki do ogrodów forumowiczów .
Dorotko!
Narobiłaś nam apetytu pięknymi zdjęciami liliowców( - a to także moje ulubione kwiaty) i zniknęłaś!
Jestem bardzo ciekawa co dieje się aktualnie w Twoim ogrodzie