Pozdrawiam

Alan1980 pisze:Hej! Od prawie roku hoduje kawę w doniczce. Jest to dosyć urokliwa roślinka, ale jak zauwżyłem trudna w hodowli, gdyż od samego początku są z nią problemy. Latem rosła dosyć szybko i wszystko było w miarę ok. Teraz powoli traci liście od dołu rośliny. Liście te powoli brązowieją na obrzeżach i później usychają. Jak myślicie czy coś z nią nie tak?. Jeśli ktoś ma kawkę w domu to proszę o poradę co do jej hodowli i dobrego utrzymania
Pozdrawiam

Pare gałązek ma już zupełnie łysych
 Pare gałązek ma już zupełnie łysych  Przestawiłam ją do najcieplejszego pokoju w mieszkanku, wydaje mi się, że sie troszke podniosła...
  Przestawiłam ją do najcieplejszego pokoju w mieszkanku, wydaje mi się, że sie troszke podniosła...  Ale te łyse gałązki mnie przerazają...Pewnie długo teraz poczekam aż mi zaktwitnie znowu....
 Ale te łyse gałązki mnie przerazają...Pewnie długo teraz poczekam aż mi zaktwitnie znowu....

Grunt, by roślinka sasiana czy rozsadzona żyła i rosła...Wszystko się dzieje jakby w międzyczasie- zajmujemy się innymi a poprzednie spokojnie wschodzą...itp
 Grunt, by roślinka sasiana czy rozsadzona żyła i rosła...Wszystko się dzieje jakby w międzyczasie- zajmujemy się innymi a poprzednie spokojnie wschodzą...itp