czekam !
Witaj Krzysiek na forum. Gama roślin jakie można zastosować jest ogromna zaczynając od roślin jednorocznych na krzewinkach kończąc.nero pisze:Witam , czy mógłby mi ktoś doradzić co mogę jeszcze teraz dosadzić na małym skalniaku na którym rosnie kilka młodych tui , perukowiec i dwa wrzosy ale brakuje tam jakiś żywszych kolorów chodzi mi o niewysokie drobne kwiatki czy może jakieś ziola ? Brak mi wyobrażni i weny twórczej![]()
czekam !
Ja mogłabym wymienić jakieś 500 roślin jednym tchem, bez sensu. Zbyt ogólnikowe pytanie zadałeś.nero pisze:Witam , czy mógłby mi ktoś doradzić co mogę jeszcze teraz dosadzić na małym skalniaku na którym rosnie kilka młodych tui , perukowiec i dwa wrzosy ale brakuje tam jakiś żywszych kolorów chodzi mi o niewysokie drobne kwiatki czy może jakieś ziola ? Brak mi wyobrażni i weny twórczej![]()
czekam !
kattka pisze:Ja mogłabym wymienić jakieś 500 roślin jednym tchem, bez sensu. Zbyt ogólnikowe pytanie zadałeś.nero pisze:Witam , czy mógłby mi ktoś doradzić co mogę jeszcze teraz dosadzić na małym skalniaku na którym rosnie kilka młodych tui , perukowiec i dwa wrzosy ale brakuje tam jakiś żywszych kolorów chodzi mi o niewysokie drobne kwiatki czy może jakieś ziola ? Brak mi wyobrażni i weny twórczej![]()
czekam !
nero pisze:
Miła Kattko 500 to zbyt wiele na tak mały kawałek , nie wątpię w Twoją wiedzę w tym temacie ,ale chodzilo mi o radę tzn. kilka roślinek jak miałem inaczej zadać tak proste pytanie ? ;:12 ,a za konkretne rady dziękuję 8)