Wspomnienia czterdziestolatka ;-)

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Wspomnienia czterdziestolatka ;-)

Post »

PREZENT URODZINOWY

" Dwa tygodnie temu były moje czterdzieste urodziny, ale jakby nikt tego nie zauważył.
Miałem nadzieje, że rano przy śniadaniu żona złoży mi życzenia, może nawet będzie miała jakiś prezent ... Nie powiedziała nawet "Cześć kochanie" nie mówiąc już o życzeniach. Myślalem, że chociaż dzieci będą pamiętały - ale zjadły śniadanie nie odzywając się ani słowem. Kiedy wyjechanem do pracy czułem się samotny i niedowartozściowany. Jak tylko wszedłem do biura sekretarka złożyła mi życzenia urodzinowe i od razu poczułem się dużo lepiej - ktoś pamiętał Pracowałem do drugiej. Okolo drugiej sekretarka weszła i powiedziała:
- Dzisiaj jest taki piękny dzień, w dodatku są pana urodziny, może zjemy gdzies razem obiad?
Zgodziłem się - to była najmilsza rzecz jaką od rana usłyszałem.
Poszliśmy do cudownej restauracji, zjedliśmy obiad w przyjemnej atmosferze i wypiliśmy po lampce wina. W drodze powrotnej do biura sekretarka powiedziała:
- Dzisiaj jest taki piękny dzień. Czy musimy wracac do biura?
- Wlaściwie to nie - stwierdziłem.
- No to chodzmy do mnie.
U niej wypiliśmy jeszcze po lampce koniaku, porozmawialiśmy chwilę, a ona zaproponowana:
- Czy nie masz nic przeciwko temu, jeśli pójdę do sypialni się przebrać w coś wygodniejszego?
- Jasne - zgodziłem się bez wahania.
Poszła do sypialni, a po kilku minutach weszła... niosąc tort urodzinowy, razem z moją żoną i dziećmi :shock: . Wszyscy śpiewali "Sto lat" ...
... a ja siedziałem na kanapie... w samych skarpetkach ... "

Macie jakieś pomysły na oryginalny prezent dla czterdziestolatka?
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26

Post »

Ja koledze kupiłam bawełnianą koszulkę,pozyczyłam zdjęcie ,jak był mały i dałam zrobic nadruk.Wyszło kapitalnie i bardzo się podobało
Mozesz tez kupic jakis przedmiot i dac do grawera.
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

anulka pisze:Ja koledze kupiłam bawełnianą koszulkę,pozyczyłam zdjęcie ,jak był mały i dałam zrobic nadruk.Wyszło kapitalnie i bardzo się podobało
Mozesz tez kupic jakis przedmiot i dac do grawera.
Anulka dla swojego już prezent mam :wink: ale mam jeszcze po drodze czterech następnych :oops:
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26

Post »

no to zrób te koszulki .Zdjęcia niech Ci rodzinka załatwi.To fajny prezent i niedrogi.
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Krzysztof N
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 18:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja mając 40 postanowiłem się budować i zakończyć budowe domu do 45 roku życia,udało mi się,jestem pewien że życzenia się spełniają ;:94
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”