Porady, ceny, wskazówki, które biura omijać, wszystko inne lecz Waszym zdaniem pożyteczne informacyjnie
---...== Admin ==...--- Prawdopodobnie Najlepsze Forum Ogrodnicze w Polsce. http://www.FORUMOGRODNICZE.info" onclick="window.open(this.href);return false;
Korzystałam raz z EUROCAMPu i polecam ( w zależności od tego kto co lubi).
Poza tym sama pisałam faxy do informacji turystycznych do miejscowości gdzie chciałam pojechać, otrzymywałam oferty pocztą i wtedy bezposrednio zamawiałam na wybranym kampingu czy u właściciela apartamentu. W tej chwili mam inernet i można wysyłać mail'a.
"ORKA- Travel" /Włochy w skali 1-10
Osobiste doświadczenia : 2p..
PS: "2. a nie 1." za to że w ogóle dojechałem.
Ocena nie dotyczny morza i krajobrazów - 9p.
---...== Admin ==...--- Prawdopodobnie Najlepsze Forum Ogrodnicze w Polsce. http://www.FORUMOGRODNICZE.info" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja chcę się kiedyś wybrać na Madagaskar lub na safarii do Kenii, bo są to imprezki niewiele droższe od tych w Europie.
Safarii w Kenii chciałabym odbyć jeepem po rezerwacie Shimba Hills z wieczornym rejsem po zatoce. A w dni plażowe odpoczywać w kurorcie Mombasy
Safari fotograficzne czyli aparat foto zamiast karabinu maszynowego, prawda?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Mariola54 pisze:Aurynko widoczki przepiękne i masz jak się domyślam co wspominać.
Chorwacja to przepiękny kraj. Wspomnienia zatem będą do końca życia. Moim zdaniem najładniejsza jest wyspa Rab i Pag, bo jest tam najbardziej dzika przyroda.
Ojejku Aurynko jakie wspaniałe widoczki.... a te zatoczki... i te wąskie uliczki.... no i ta morska bryza od morza.
Ojejku jejku rozmarzyłam się.
Bardzo lubię upalne lato a z kolei zimę mroźną ale jak sama widzisz na snieg jakoś nie mogę się doczekać.
Pa pa pozdrawiam,
Jestem miłośniczką Chorwacji, to bardzo piekny kraj
i ludzie jacyś tacy bardziej życzliwi niz u nas.
Aurynko, a gdzie byłaś, na kwaterach, kampingu, czy zorganizowany wyjazd?
Wybieram się tam pod koniec lata.Trochę wiadomości uzyskałem z netu. Nie jest to tani wyjazd ,ale na pewno wart wydatku. Trochę zastanawia mnie ilość powstających autostrad. Jeszcze niedawno trwała tam wojna ,a oni umiejętnie kasę z turystyki przeznaczają na rozwój kraju.Może należy naszych cudotwórców tam wysłać na szkolenie?