Zachwaszczona gleba

Stosowanie pestycydów, herbicydów, chemicznych i naturalnych środków ochrony roślin.
ODPOWIEDZ
tulipan99
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 28 kwie 2008, o 21:21

Zachwaszczona gleba

Post »

Witam,
Mam na działce bardzo zachwaszczoną glebę. Działkę odkupiłem i z tego co wiem od kilku lat, nikt tam kompletnie nic nie robił. Ziemia jest tak zaniedbana, że po wbiciu wideł, nie można ich wyjąć razem z porcją ziemi (po tego typu zabiegach, złamałem jeden trzonek). W związku z tym, mam pytanie. Czy jest bardziej skuteczny środek na chwasty od Roundap'u ?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
vegasi
100p
100p
Od: 21 mar 2008, o 01:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam oczywiście że jest nie wiem czy próbowałeś ROUNDUP ENERGY 450SL to jest bardzo mocny preparat lub CASORON 6.75 GR granulat albo jeszcze ten szczeże mówiąc ten polecam HERBITOR SUPER 440 sobie zakup któryś z tych środków chwastobujczych i wypróbuj u siebie
tu masz aktualne ceny preparatów chwastobójczych
http://www.sklep.chemikolor.pl/asortyment/249/649

Ostrzegam cię, znowu zapomniałeś sprawdzić, co i JAK napisałeś! Poprawiaj swoje błędy PRZED wysłaniem postu, używaj znaków przestankowych i dużej litery na początku zdania. Dziękuję. Nalewka
Awatar użytkownika
wronek89
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 12 mar 2006, o 13:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tańczy od Roundupa jest Rofosat 360SL.
Awatar użytkownika
maryann
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 wrz 2007, o 14:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

vegasi pisze:ROUNDUP (...) CASORON (...)HERBITOR
To dobra kolekcja- ważne czego nie podałeś, a warto wziąć pod uwagę: czas działania. Po pierwszym następne rośliny można siać od razu, po drugim w następnym sezonie, a w trzecim przypadku po dwóch latach...
Każdy potrzebuje prawdy. Wielu, o ironio, tak bardzo, że zamiast jej poszukać- prawdą nazywają kłamstwo!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pestycydy, herbicydy, nawozy, OPRYSKI, środki pro-ekologiczne”