TOLINKO Elżbietek mam mnóstwo posadzonych tylko ciekawe ile się ostanie

.Sporo ma już korzonki i ma swoje własne M ,jest jednak sporo patyczków ,które dopiero teraz wsadziłam z dużą dawką Astvitu.Pokładam w nim wielkie nadzieje, a jak będzie?? jednak na razie jestem zadowolona z jego działania.Na ostatnich fotkach to jej pierwsze kwitnienie.Jednak i teraz ma sporo kwiatów
FLORIANIE ja również zakochałam sie od pierwszego spojrzenia w Vuurvogel jest taka zmienna w różnych fazach .Mam ja na przodzie wiec mimochodem ja obserwuje.Boje się tylko o to jak wyciągnę ja z tą doniczka z gleby .Raczej rozetnę bo innego sposobu nie będzie na wydostanie jej z doniczki .Black Jack zdążył się całkowicie otworzyć ale to jedyny tegoroczny jego kwiat .Cóż jednak bezie rósł w donicy w przyszłym sezonie
IWONKO widziałam ,ze Fotosik sie już odblokował ,a ja myślałam ,ze mam taki słaby net . U mnie przydał się ten dzisiejszy deszcz, bo już gleba potrzebowała wody .Jednak dużo go nie napadało
NATALKO ostatnie fotki Angeli to letnie z czerwca .Teraz też kwitnie lecz nie tak spektakularnie.Uwielbiam chryzantemki i trochę ich mam