Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22

Post »

;:138 ;:138 ;:138

Agnieszko, nowina wspaniała, jestem zachwycona Twoją decyzją !
Właściwie, to zupełnie szczerze - zazdroszczę tego na co się zdecydowałaś :lol:
Popieram całym sercem i jednocześnie uważam, że świetnie się do tego nadajesz !
Serdeczne gratulacje i wielkie buziaki z serdecznymi życzeniami powodzenia i satysfakcji ;:196
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
wsiania
500p
500p
Od: 27 sty 2012, o 09:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguniu, strasznie się cieszę, brawo! W czym jak w czym, ale w tematach ogrodowych masz wiedzę, praktykę i zamiłowanie, więc nie wyobrażałam sobie innego zakończenia rozmowy :tan
Moje wsiowe poczynania - c.j.d. :)
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają :)
pozdrawiam, Ania
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja również cieszę się Twoim szczęściem ;:138
Trochę zazdroszczę tego podniecenia, jakie ogarnia człowieka, gdy czeka go nowa 'przygoda", ale w moim przypadku...too late.
Powodzenia ;:196
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Ja wiedziałam, że tak będzie! Cudowne wieści! Nie mogło być inaczej, ale się cieszę, choć to nie ja idę na studia, ale cieszę się jak dzieciak, że Ci się udało! SUPER! A kredki nie gryzą, poradzisz, bo kto jak nie Ty! ;:196
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Aguś-rzadko się wpisuję, ale cały czas jestem na bieżąco w Twoim wątku. Serdecznie ci gratuluję. Coś czuję, że inni na roku będą kserować Twoje notatki. Super ;:215
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Nelu, wiem, że wierzyłaś we mnie i trzymałaś kciuki - wiedz, że bardzo to doceniam! Mam nadzieję, że sobie poradzę ze wszystkimi demonami ;-))
Andziu, cieszę się, mając w Tobie stałego gościa! Za gratulacje dziękuję :) Jestem skrupulatna, więc z tymi notatkami to niewykluczone ;-)
Bożenko, super, że się odezwałaś! Dziękuję :)
Iwonko, przyznaję, że będąc dojrzałym człowiekiem bardziej świadomie dokonuję swoich wyborów. Tych małych i tych większych też. Wiem, czego chcę i wiem, na co szkoda tracić mi czas. Myślę, że to ważna umiejętność, dlatego nie zgadzam się, że w Twoim przypadku jest za późno. Kwestia chęci, li tylko :) Dzięki serdeczne!
Dosiu! dzięki! :)
Aniu, to bardzo miłe, że w ten sposób oceniasz moje możliwości - dziękuję! Na pewno zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby ten rok dobrze wykorzystać.
Marysiu, och, jakże mi miło, że moja decyzja zyskała Twoją aprobatę! :)
Wydaje mi się, że na naukę nigdy nie jest za późno, a ja z wielką przyjemnością pogłębię swoją wiedzę w zakresie zarówno ogrodnictwa, jak i projektowania wnętrz. To mnie interesuje, kręci, pasjonuje, więc nie zamierzam się prześlizgnąć przez tych dwanaście zjazdów, ale zrobić cały rok solidnie i z zaangażowaniem. Mam nadzieję, że taka inwestycja w siebie będzie bardzo satysfakcjonująca!
Z serca dziękuję Ci za poparcie :)
Justynko, na zdrowie i dziękuję bardzo! :)
Robaczku, to bardzo intensywny rok - zarówno w wykłady, ćwiczenia, zajęcia w terenie, jak i projektowania cyfrowego wnętrz domu oraz ogrodu. Pełna wiedza w pigułce :) Notatkami służę :lol:
Buziaki!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

Brawo - pierwsze co zrobiłam po powrocie do domu to wgląd w twój wątek. Gratuluję. Tylko relacja jakaś mało obszerna. Napisz jak było, napisz więcej jak będzie.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Gratulacje :D Jakoś wcale nie jestem zdziwiona, że Cię przyjęto i jestem pewna, że wszystko pójdzie jak z płatka-przecież Ty już prawie wszystko wiesz :D Ogromnie się cieszę, że realizujesz swoje marzenia.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---

Post »

Agnieszko, serdecznie dziękuję!
Proszę bardzo, dopisuję kilka szczegółów z rozmowy:
Spotkanie nie trwało szczególnie długo... w dosyć nieformalnej atmosferze prezentowałam swoje zamiłowanie i pasję szefowej studiów oraz sekretarzowi kierunku. Obie panie przemiłe, z dużą wolą dołączenia mnie do grupy studentów. Przedstawiłam całą historię mojego ogrodu, jego coroczną ewolucję, sposób mojej pracy nad nim oraz koncepcje, które pojawiają się w mojej głowie. To samo tyczyło się wnętrz, moich pomysłów, zmian, jakie prowadzam. Przedstawiłam w dość skuteczny chyba sposób wizję, w której człowiek, jego dom oraz ogród stanowią nierozerwalną jedność. Do tego zresztą dążę, szukając harmonii w poszczególnych zależnościach. Może to nieco abstrakcyjne, ale dla mnie słuszne i jak widać, pokrywa się z wizją wydziału, na którym mam studiować.
Mam ogromne oczekiwania wobec wykładowców, ale sama stawiam sobie jeszcze większe wymagania.
Zobaczymy, czy to wszystko zagra i okaże się satysfakcjonujące :)
Małgosiu, jesteś mi zawsze życzliwa - dziękuję za to!
Ewuś, Tobie także dziękuję! Myślę, że moja wiedza jest pozorna... już widzę z książek o historii ogrodów (Grecja, Mezopotamia, Starożytny Rzym etc.) ileż mam do przyswojenia. Ale nie boję się - to jest przecież pasjonujące!
Beti, no wiesz, że ja też Cię kofam :D
Ja się sponiewierać nie mogę, ale wychyliłam porządnego Paulanera i mi dobrze :)
Chciałabym bardzo się rozwinąć na tych studiach i wejść na kolejny poziom wiedzy o ogrodzie. To szalenie ciekawe, a wiedzą z pewnością będę się z Wami dzielić. Buziaki!
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Agnieszko- czy wykładowcy dadzą radę sprostać Twoim wymaganiom..? Będziesz chyba prymuską na roku i śmiem podejrzewać, że pasją już teraz przebijasz część wykładowców.. Tak pięknie o tym opowiadasz, że nie dziwie się, że dla Ciebie nabór został wznowiony!
A może z tego wykluje się jakaś kariera naukowa na uczelni- widziałabym Ciebie w roli wykładowcy, zarażającego swoja pasją rzesze studentów..
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Agunia, cudownie ;:138 ogromnie się cieszę. Mam tylko cichą nadzieję, że nadal będziesz z nami na forum ;:196
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
x-ag-a
---

Post »

Iwonko, dobry wieczór, wraz z podziękowaniami za gratulacje ;:196
Na fo będę zawsze, ale teraz na pewno w ograniczonym nieco zakresie. Zjazdy są tylko raz w miesiącu, ale nie pozostawiono mi złudzeń, że czeka mnie dużo pracy :)
Moniko, myślę, że wykładowcy spokojnie dadzą radę :) Chciałabym zwyczajnie jak najwięcej skorzystać z ich wiedzy, w związku z tym z pewnością pytań z mojej strony nie zabraknie :)
Kariera naukowa to raczej nie dla mnie... od wiedzy teoretycznej, na co dzień wolę jednak praktykę ;-)
Dzięki Ci raz jeszcze za wszelkie wsparcie!
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

Aguś, ale się cieszę ! Pamiętasz jak kiedyś pisałyśmy o Twojej pasji i, żeby iść w tym kierunku... ? :) Fajnie, bardzo fajnie ;:196 .
To może Madzia Lulka powinna jeszcze zaczekać ze swoim projektem ogrodu na Ciebie ? :wink:
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
Soczewka
1000p
1000p
Od: 9 mar 2010, o 10:35

Post »

Aga gratuluję podjęcia decyzji. Bardzo się cieszę, że udało Ci się dostać. Może jak się nasłucham informacji z pierwszej ręki to i ja znajdę w sobie odwagę na zmiany.

Życzę powodzenia i trzymam kciuki ;:196
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Aga, ;:196
Bardzo się cieszę, że możesz od zaraz realizować marzenia.
Powodzenia.

Wierzę, że my tez na tym skorzystamy ;:173
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”