Nelu, wiem, że wierzyłaś we mnie i trzymałaś kciuki - wiedz, że bardzo to doceniam! Mam nadzieję, że sobie poradzę ze wszystkimi demonami ;-))
Andziu, cieszę się, mając w Tobie stałego gościa! Za gratulacje dziękuję

Jestem skrupulatna, więc z tymi notatkami to niewykluczone ;-)
Bożenko, super, że się odezwałaś! Dziękuję
Iwonko, przyznaję, że będąc dojrzałym człowiekiem bardziej świadomie dokonuję swoich wyborów. Tych małych i tych większych też. Wiem, czego chcę i wiem, na co szkoda tracić mi czas. Myślę, że to ważna umiejętność, dlatego nie zgadzam się, że w Twoim przypadku jest za późno. Kwestia chęci, li tylko

Dzięki serdeczne!
Dosiu! dzięki!
Aniu, to bardzo miłe, że w ten sposób oceniasz moje możliwości - dziękuję! Na pewno zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby ten rok dobrze wykorzystać.
Marysiu, och, jakże mi miło, że moja decyzja zyskała Twoją aprobatę!

Wydaje mi się, że na naukę nigdy nie jest za późno, a ja z wielką przyjemnością pogłębię swoją wiedzę w zakresie zarówno ogrodnictwa, jak i projektowania wnętrz. To mnie interesuje, kręci, pasjonuje, więc nie zamierzam się prześlizgnąć przez tych dwanaście zjazdów, ale zrobić cały rok solidnie i z zaangażowaniem. Mam nadzieję, że taka inwestycja w siebie będzie bardzo satysfakcjonująca!
Z serca dziękuję Ci za poparcie
Justynko, na zdrowie i dziękuję bardzo!
Robaczku, to bardzo intensywny rok - zarówno w wykłady, ćwiczenia, zajęcia w terenie, jak i projektowania cyfrowego wnętrz domu oraz ogrodu. Pełna wiedza w pigułce

Notatkami służę
Buziaki!