Dobrywieczór
Przepraszam wszystkich gości za brak odpowiedzi

Będąc z młodszym na basenie łypałam sobie jednym okiem na Fo, a drugim na tv i mecz i tak się ucieszyłam z gola, że nie mogłam się powstrzymać
Marzenko witam Cię serdecznie, wiem jak to jest. Ja sama nie nadążam zaglądać do wszystkich, a bardzo bym chciała

Nawet jeśli zaglądam to nie zawsze zostawiam ślad...
Juleczko nie byłabym taka pewna, obserwuję co roku brak błyszczących liści, jakby lekko zwinięte. Tam naprawdę jest słaba ziemia. Po solidnej wtorkowej ulewie, dzięki której okazało się, że mieszkam nad stawem wreszcie ogród został podlany! Ale muszę uważać na swoje zimozielone i je podlewać jak zima będzie zbyt sucha. Dzięki za bardzo przydatne rady
Ilonko dziękuję za pochwały, ze swojego żurawkowego pola też jestem dumna. Znalazła się tam co prawda tiarella ale podobna więc nie odstaje

Dzisiaj zresztą zakupiłam drugą. Elfe jest piękną różą, ciekawa jestem jak przezimuje, niebawem zawinę ją w słomiany chochoł i będę trzymać kciuki. Kocica zwana wstręciuchą jest potwornym tchórzem, zawsze taka była. Byle hałas ja płoszył. I teraz też zareagowała bo się przestraszyła ataku na nią.
Agnieszko-agatko dziękuję bardzo
Małgosiu dziękuję. Właśnie jutro zabieram się za przesadzanie iglaczków. Dzisiaj zakupiłam tuję szmaragd, która wzbogaci rabatę różano-bylinową. Czy już coś zaczęłaś? A może skończyłaś
Madziu ja też uwielbiam te kolory. Marzę, żeby sumak już był duży

Co do cięcia nie ma problemu, ostre nożyce do żywopłotu i jedziemy

Do Tuana chętnie bym poszła na Zumbę. Co ty na to? Daj znak jak po aerobiku
Majko widzę, że i ty trzymałaś kciuki
Aguniu, no nie mogłam się powstrzymać
Dobrej nocy wszystkim