Masz stalowe nerwy kobieto.......niech mi się też to udzieli.Deirde pisze: moich róż też nie widać - od Petrovica już miały przyjść, a jest cisza, Sip dopiero teraz będzie wysyłać
....czyli pozostały nam.....róże

Masz stalowe nerwy kobieto.......niech mi się też to udzieli.Deirde pisze: moich róż też nie widać - od Petrovica już miały przyjść, a jest cisza, Sip dopiero teraz będzie wysyłać
Bo człowiek roztropny i doświadczony musi być na wszystko przygotowany...Wiecie co ja wykopałam jeden dołek więcej, hm .... jak to sie stałonie wiem.
![]()
aleb-azi pisze:Wiecie co ja wykopałam jeden dołek więcej, hm .... jak to sie stałonie wiem.
![]()
Bo człowiek roztropny i doświadczony musi być na wszystko przygotowany...
Gdyby to był mój dołek... to posadziła bym w nim Twoją Bernstain Rose... hi-hi-hi...
Ewa,Dostanę jeszcze jedne róże Miejsce oczywiście mam, tylko dołów brakuje. Tak mnie ucieszyła ta wiadomość, że będę ryć choćby po ciemku
o... druga Ula, witaj UlaJak będziesz zamawiała coś w tej francuskiej szkółce.......... ojej ja chyba całkiem straciłam się dla róż. A jeszcze po obejrzeniu Twojego wątku tylko się to wzmogło