Masz stalowe nerwy kobieto.......niech mi się też to udzieli.Deirde pisze: moich róż też nie widać - od Petrovica już miały przyjść, a jest cisza, Sip dopiero teraz będzie wysyłać
....czyli pozostały nam.....róże
 wspomnienia różane.
 wspomnienia różane. 

Masz stalowe nerwy kobieto.......niech mi się też to udzieli.Deirde pisze: moich róż też nie widać - od Petrovica już miały przyjść, a jest cisza, Sip dopiero teraz będzie wysyłać
 wspomnienia różane.
 wspomnienia różane. 

wspomnienia z minionego lata.
  wspomnienia z minionego lata.   One bardzo cieszą.
 One bardzo cieszą.  

Chociaz Nostalgia tez mi sie podoba - dziwne ale to jest jedna z tych roz, ktore kompletnie nie pasuja do mojego spojrzenia a ktore mi sie podobaja
  Chociaz Nostalgia tez mi sie podoba - dziwne ale to jest jedna z tych roz, ktore kompletnie nie pasuja do mojego spojrzenia a ktore mi sie podobaja  

Bo człowiek roztropny i doświadczony musi być na wszystko przygotowany...Wiecie co ja wykopałam jeden dołek więcej, hm .... jak to sie stałonie wiem.

Miejsce oczywiście mam, tylko dołów brakuje. Tak mnie ucieszyła ta wiadomość, że będę ryć choćby po ciemku
 Miejsce oczywiście mam, tylko dołów brakuje. Tak mnie ucieszyła ta wiadomość, że będę ryć choćby po ciemku 

ja kwiat A Shropshire Lad postrzegam jako napakowany i powabny, oj nie wiele różyczek takie mam.
  ja kwiat A Shropshire Lad postrzegam jako napakowany i powabny, oj nie wiele różyczek takie mam.   
  . Docelowo one opuszczą moją różankę, tylko na ich miejsce muszę znaleźć to co będzie mi bardzo pasować.
 . Docelowo one opuszczą moją różankę, tylko na ich miejsce muszę znaleźć to co będzie mi bardzo pasować.  
 to zrozumiałe świeżutkie i letnie lepiej smakują
  to zrozumiałe świeżutkie i letnie lepiej smakują  
 a kto tu mówi o leniuchowaniu
  a kto tu mówi o leniuchowaniu   , zima to czas pracy twórczej, a realizacja i efekty tej pracy dopiero na wiosnę.
 , zima to czas pracy twórczej, a realizacja i efekty tej pracy dopiero na wiosnę.   

.
 .
aleb-azi pisze:Wiecie co ja wykopałam jeden dołek więcej, hm .... jak to sie stałonie wiem.

Bo człowiek roztropny i doświadczony musi być na wszystko przygotowany...
Gdyby to był mój dołek... to posadziła bym w nim Twoją Bernstain Rose... hi-hi-hi...
 hihihi...hi masz rację, ale mój dołeczek nie czeka na Bernstain Rose, nie w tym miejscu. Zresztą mam już jedną i chwacit, tyle powiem. Chcę taką, żeby pasowała do Edenki. Nie mogę sobie oczyma wyobraźni znaleźć takiego cudeńka. Tylko warunek ona ma ciągle i długo kwitnąć. Help mi
   hihihi...hi masz rację, ale mój dołeczek nie czeka na Bernstain Rose, nie w tym miejscu. Zresztą mam już jedną i chwacit, tyle powiem. Chcę taką, żeby pasowała do Edenki. Nie mogę sobie oczyma wyobraźni znaleźć takiego cudeńka. Tylko warunek ona ma ciągle i długo kwitnąć. Help mi  
Ewa,Dostanę jeszcze jedne róże Miejsce oczywiście mam, tylko dołów brakuje. Tak mnie ucieszyła ta wiadomość, że będę ryć choćby po ciemku
 widzę, że się cieszysz, a z jakiej różyczki , napisz proszę. Znowu rycie hihihi...hi
 widzę, że się cieszysz, a z jakiej różyczki , napisz proszę. Znowu rycie hihihi...hi   , ale malutkie.
 , ale malutkie.

odpowiedziałam Ci w Twoim wątku.
  odpowiedziałam Ci w Twoim wątku.   
   jak mało, albo nie jasno to pisz narysuję na kartce i pyk.
  jak mało, albo nie jasno to pisz narysuję na kartce i pyk. 
o... druga Ula, witaj UlaJak będziesz zamawiała coś w tej francuskiej szkółce.......... ojej ja chyba całkiem straciłam się dla róż. A jeszcze po obejrzeniu Twojego wątku tylko się to wzmogło
 w świecie zakręconych różanie. Popatrzę co już masz w ogrodzie za chwilkę, a co do róż z Francji dobrze , że się odzywasz jak będzie duża grupa , to może Gosia i Wiesia nam nie odmówią
 w świecie zakręconych różanie. Popatrzę co już masz w ogrodzie za chwilkę, a co do róż z Francji dobrze , że się odzywasz jak będzie duża grupa , to może Gosia i Wiesia nam nie odmówią   Warto mieć najpiękniejsze kwiaty w swoim ogrodzie. Dziękuję Ci za odwiedziny i zapraszam.
 Warto mieć najpiękniejsze kwiaty w swoim ogrodzie. Dziękuję Ci za odwiedziny i zapraszam.
 Pogoda mnie powstrzymuje
 Pogoda mnie powstrzymuje  Może jutro będzie lepsza, bo dzisiaj pada. Na pewno we wtorki wracam wcześniej, więc przynajmniej zobaczę, gdzie ryć
  Może jutro będzie lepsza, bo dzisiaj pada. Na pewno we wtorki wracam wcześniej, więc przynajmniej zobaczę, gdzie ryć