Majkowy zielony dom i cała reszta zieloności.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Majkowy zielony dom i cała reszta zieloności.

Post »

Grażynko nie tylko Ty .Też już tęsknie za takimi widokami chociaż aż tak ukwieconych róż to nie mam jak Majka ;:174 .Zdróweczka w Nowym Roku i jeszcze obfitszego różanego kwitnienia
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Majutek, życzę Ci 2014ego zdrowego, pogodnego, różanego i pod każdym względem pomyślnego. Sciskam Cię serdecznie!
Awatar użytkownika
Iga51
200p
200p
Od: 27 paź 2013, o 20:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit Maju, nigdy nie mam dość oglądania Twojego domu i ogrodu. Jak miło na koniec roku pooglądać tak piękne widoki. ;:215 ;:215 ;:215
Życzę Ci wszystkiego naj, naj, najlepszego w Nowym 2014 Roku, przede wszystkim zdrowia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń i oczekiwań. ;:196
I na dziś - udanego wieczoru Sylwestrowego. ;:304 :tan
Pozdrawiam. Iga
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aniu, Grażynko, Jadziu, Aguś, Igo wielkie dzięki za wizytę i życzenia ;:196
Różany, obficie kwitnący ogród to moje marzenie i myślę że za 2-3 lata będzie co podziwiać i co wdychać. :uszy np. takie zestaw od prawej: Souvenir de Victor Landau, Sarah Van Fleet i Cornelia ;:167

Obrazek

życzę wszystkim i na każdej rabacie takich zapachów i widoków ;:167 albo taki zestaw: Mary Rose ze swoją świtą ;:167

Obrazek

Wieczór sylwestrowy spędzamy w domowych pieleszach przy wielkim garze podłoże :;230
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:heja :heja Dobrej zabawy Majeczko!!!
W Nowym Roku życzę zdrowia i ogromu kwiatów!!! ;:196 ;:196
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Majeczko kochana, mam ogromny sentyment do Twojego wątku, zresztą już nie raz to pisałam. Teraz pokazałaś nam znów serię takich zdjęć, że pomyślałam sobie: i jak Ona się z takiego raju przeniesie do nowego domu?
Jednak rozumiem wszystko, niedogodności starego domu i te Wasze górnicze szkody i że chciałoby się wreszcie odetchnąć. Majeczko, ogrom pracy przed Tobą, bo przecież wszystkie rośliny też się pewnie z Tobą przeprowadzą!
Życzę Ci z całego serca realizacji wszystkich planów na nadchodzący rok i zdrowia dla całej Twojej rodziny. Niech Ci się darzy i zostań taka jak jesteś - ciepła, życzliwa, sympatyczna w Tym swoim pięknym ogrodzie. ;:196
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tosia zabawa w domu trochę przed srebrnym ekranem a trochę tu przy małym, mam sporo do porządkowania w plikach i folderach a tu nowy rok puka i trzeba zabrać się za plany ogrodowe. Dzięki Ci kochana ;:196 oby był w miarę słoneczny i w miarę deszczowy, żeby robactwo nie grasowało a choroby się nie szerzyły ;:333
Małgosiu ale ja się nie przenoszę nigdzie, moje miejsce jest tu wśród moich drzew i kwiatów. Już parę razy pokazywałam gdzie ewentualnie stanie nowy, malutki domek.
Za tą siatką z powojnikiem Mikelite jest dla niego miejsce
Obrazek

Za życzenia bardzo Ci dziękuję ;:196 i pozostaję tu na zawsze :lol:
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

Jakież piękne zdjęcia Twojego ogrodu, w sam raz na pierwszy dzień tego roku ;:oj
Majutku, oby róże i inne zieloności zechciały zachowywać się tak, jak sobie tego życzysz. I te piękne widoki cieszyły Cię w tym roku tak samo, albo i bardziej ;:196
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Majeczko życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń ogrodowych ;:333
Miejsce na mały domek bardzo ładne, życzę Ci żeby szybko w nim zamieszkała.

Nowi lokatorzy się pojawili.... ;:oj sporo ich masz :;230
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

No to będę trzymać kciuki żeby stanął i to jak najszybciej. ;:196 ;:215
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Zdjęcia domeczku przepiękne :D Rabaty różane budzą dziką zazdrość ;:108 A koty w domu sobie poradzą, z Twoich opowieści wynika, że obejdzie się bez prania po pyszczkach (tak na poważnie :roll:).
Początek nowego roku zimny, ale bezmroźny...Oby nam później pogoda nie spłatała okrutnego psikusa :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie noworocznie :wit
Rok zaczął się paskudną kanonadą tuż pod samym domem mimo że sąsiadów mamy dość daleko, przyleźli jacyś i rozłożyli się z całym majdanem na ulicy przy domu strzelając prosto na plac i zabudowania, skończyło się to karczemną awanturą ;:214 i o mało nie doszło do rękoczynów. Oby cały rok nie był taki naładowany i pod napięciem ;(
justi177 pisze:Jakież piękne zdjęcia Twojego ogrodu, w sam raz na pierwszy dzień tego roku ;:oj
Majutku, oby róże i inne zieloności zechciały zachowywać się tak, jak sobie tego życzysz. I te piękne widoki cieszyły Cię w tym roku tak samo, albo i bardziej ;:196
Justi dzięki Ci kochana, Tobie życzę tego samego i mam dla Ciebie taki widok różano-kwiatowo-zielonościowy ;:196

Obrazek
majka411 pisze::wit Majeczko życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń ogrodowych ;:333
Miejsce na mały domek bardzo ładne, życzę Ci żeby szybko w nim zamieszkała.

Nowi lokatorzy się pojawili.... ;:oj sporo ich masz :;230
Majeczko Tobie również dziękuję i odwzajemniam życzenia ;:196
Domek niewielki, parterowy mi się marzy wpisany w otoczenie pełne róż i innego kwiecia ;:173
Dla Ciebie też mam zdjęcie, z 'budyniową' różą ;-))

Obrazek
kogra pisze:No to będę trzymać kciuki żeby stanął i to jak najszybciej. ;:196 ;:215
Grażynko dzięki ;:196 najpierw trzeba wygrać z kopalnią a właściwie z Kompanią Węglową i to jest ciężka przeprawa :cry:
Dla Ciebie zdjęcie pełne kwiecia różanego, oby tak wyglądały w tym roku wszystkie ogrody, Twój również ;-))

Obrazek
ewamaj66 pisze:Zdjęcia domeczku przepiękne :D Rabaty różane budzą dziką zazdrość ;:108 A koty w domu sobie poradzą, z Twoich opowieści wynika, że obejdzie się bez prania po pyszczkach (tak na poważnie :roll:).
Początek nowego roku zimny, ale bezmroźny...Oby nam później pogoda nie spłatała okrutnego psikusa :D
Ewuś z tej dzikiej zazdrości niech w Twoim ogrodzie róże i inna roślinność też nabierze dzikiego zapędu i tak obficie rośnie i kwitnie ;:196
Koty wolą się unikać, zwłaszcza Edul bo Sreberko czuje się coraz pewniej, do prania po pyszczkach pewnie nie dojdzie na terenie domu, bo na ogrodzie pewnie tak - Lucky przejmuje chyba przywództwo jako samiec alfa-alfa-alfa i już mu obiecałam, że jak dalej będzie taki agresywny to też pojedzie na kastrację. ;:173
Pogoda zimna i mokra choć to raczej symboliczne opadanie mgły, czuję że rok będzie bardzo suchy. ;(
Dla Ciebie też zdjęcie dzikiej roślinności ;-))

Obrazek
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Auć ;:oj To zdjęcie mnie dedykowane to marzenie, które próbuję zrealizować-dużo wszystkiego :D
Okropnie mnie zezłościło to, co się u Was wydarzyło-przylezie nie wiadomo kto i w cudzą posesję się pcha. Nieważne, że tylko petardami :evil: W takiej wsi, jak moja, to się nie zdarza, granice są dość wyraźnie ustalone.
Koty kastrowane są milsze (i nie tak wyraźnie je czuć ;:306) :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:202 Gdyby to zależało ode mnie, to zakazałabym tych petard. Teraz można pokazywać lasery i to jest piękne!!
Szkoda, że mnie tam nie było, bo lałabym po gębach ile wlezie!! Gołębie na dachu wariowały. Straszny widok. Gawiedź wylezie na ulice i strzyla!!! Bieda? Jaka bieda!!!! Widziałam kolejkę za petardami w markecie!!! szok!! Przy mięsnym pusto!!! Łapy powyrywane i dobrze!!! Może wreszcie naród zmądrzeje!! Oby!!
81 dni do wiosny!!!!
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
tomaszkowa
500p
500p
Od: 28 paź 2013, o 17:39

Post »

Takie piękne foty pierwszego dnia roku dajesz oglądać :tan . Dziękuję Ci bardzo i najlepszego życzę :uszy

Ja u siebie na razie, róże to na tapecie ściennej mogę oglądać ale za to 16 rolek przykleiłam :;230
Pozdrawiam. Beata.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”