Majkowy zielony dom i cała reszta zieloności.
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Majkowy zielony dom i cała reszta zieloności.
Grażynko nie tylko Ty .Też już tęsknie za takimi widokami chociaż aż tak ukwieconych róż to nie mam jak Majka
.Zdróweczka w Nowym Roku i jeszcze obfitszego różanego kwitnienia

Majutek, życzę Ci 2014ego zdrowego, pogodnego, różanego i pod każdym względem pomyślnego. Sciskam Cię serdecznie!
- Iga51
- 200p
- Od: 27 paź 2013, o 20:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Życzę Ci wszystkiego naj, naj, najlepszego w Nowym 2014 Roku, przede wszystkim zdrowia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń i oczekiwań.

I na dziś - udanego wieczoru Sylwestrowego.

Pozdrawiam. Iga
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aniu, Grażynko, Jadziu, Aguś, Igo wielkie dzięki za wizytę i życzenia
Różany, obficie kwitnący ogród to moje marzenie i myślę że za 2-3 lata będzie co podziwiać i co wdychać.
np. takie zestaw od prawej: Souvenir de Victor Landau, Sarah Van Fleet i Cornelia

życzę wszystkim i na każdej rabacie takich zapachów i widoków
albo taki zestaw: Mary Rose ze swoją świtą

Wieczór sylwestrowy spędzamy w domowych pieleszach przy wielkim garze podłoże

Różany, obficie kwitnący ogród to moje marzenie i myślę że za 2-3 lata będzie co podziwiać i co wdychać.

życzę wszystkim i na każdej rabacie takich zapachów i widoków

Wieczór sylwestrowy spędzamy w domowych pieleszach przy wielkim garze podłoże

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

W Nowym Roku życzę zdrowia i ogromu kwiatów!!!

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Majeczko kochana, mam ogromny sentyment do Twojego wątku, zresztą już nie raz to pisałam. Teraz pokazałaś nam znów serię takich zdjęć, że pomyślałam sobie: i jak Ona się z takiego raju przeniesie do nowego domu?
Jednak rozumiem wszystko, niedogodności starego domu i te Wasze górnicze szkody i że chciałoby się wreszcie odetchnąć. Majeczko, ogrom pracy przed Tobą, bo przecież wszystkie rośliny też się pewnie z Tobą przeprowadzą!
Życzę Ci z całego serca realizacji wszystkich planów na nadchodzący rok i zdrowia dla całej Twojej rodziny. Niech Ci się darzy i zostań taka jak jesteś - ciepła, życzliwa, sympatyczna w Tym swoim pięknym ogrodzie.
Jednak rozumiem wszystko, niedogodności starego domu i te Wasze górnicze szkody i że chciałoby się wreszcie odetchnąć. Majeczko, ogrom pracy przed Tobą, bo przecież wszystkie rośliny też się pewnie z Tobą przeprowadzą!
Życzę Ci z całego serca realizacji wszystkich planów na nadchodzący rok i zdrowia dla całej Twojej rodziny. Niech Ci się darzy i zostań taka jak jesteś - ciepła, życzliwa, sympatyczna w Tym swoim pięknym ogrodzie.

-
Tosia zabawa w domu trochę przed srebrnym ekranem a trochę tu przy małym, mam sporo do porządkowania w plikach i folderach a tu nowy rok puka i trzeba zabrać się za plany ogrodowe. Dzięki Ci kochana
oby był w miarę słoneczny i w miarę deszczowy, żeby robactwo nie grasowało a choroby się nie szerzyły
Małgosiu ale ja się nie przenoszę nigdzie, moje miejsce jest tu wśród moich drzew i kwiatów. Już parę razy pokazywałam gdzie ewentualnie stanie nowy, malutki domek.
Za tą siatką z powojnikiem Mikelite jest dla niego miejsce

Za życzenia bardzo Ci dziękuję
i pozostaję tu na zawsze 

Małgosiu ale ja się nie przenoszę nigdzie, moje miejsce jest tu wśród moich drzew i kwiatów. Już parę razy pokazywałam gdzie ewentualnie stanie nowy, malutki domek.
Za tą siatką z powojnikiem Mikelite jest dla niego miejsce
Za życzenia bardzo Ci dziękuję

- justi177
- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Jakież piękne zdjęcia Twojego ogrodu, w sam raz na pierwszy dzień tego roku
Majutku, oby róże i inne zieloności zechciały zachowywać się tak, jak sobie tego życzysz. I te piękne widoki cieszyły Cię w tym roku tak samo, albo i bardziej

Majutku, oby róże i inne zieloności zechciały zachowywać się tak, jak sobie tego życzysz. I te piękne widoki cieszyły Cię w tym roku tak samo, albo i bardziej

Pozdrawiam
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55

Miejsce na mały domek bardzo ładne, życzę Ci żeby szybko w nim zamieszkała.
Nowi lokatorzy się pojawili....

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
No to będę trzymać kciuki żeby stanął i to jak najszybciej.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Zdjęcia domeczku przepiękne
Rabaty różane budzą dziką zazdrość
A koty w domu sobie poradzą, z Twoich opowieści wynika, że obejdzie się bez prania po pyszczkach (tak na poważnie
).
Początek nowego roku zimny, ale bezmroźny...Oby nam później pogoda nie spłatała okrutnego psikusa

Początek nowego roku zimny, ale bezmroźny...Oby nam później pogoda nie spłatała okrutnego psikusa

-
Witajcie noworocznie
Rok zaczął się paskudną kanonadą tuż pod samym domem mimo że sąsiadów mamy dość daleko, przyleźli jacyś i rozłożyli się z całym majdanem na ulicy przy domu strzelając prosto na plac i zabudowania, skończyło się to karczemną awanturą
i o mało nie doszło do rękoczynów. Oby cały rok nie był taki naładowany i pod napięciem ;(

Domek niewielki, parterowy mi się marzy wpisany w otoczenie pełne róż i innego kwiecia
Dla Ciebie też mam zdjęcie, z 'budyniową' różą ;-))

najpierw trzeba wygrać z kopalnią a właściwie z Kompanią Węglową i to jest ciężka przeprawa
Dla Ciebie zdjęcie pełne kwiecia różanego, oby tak wyglądały w tym roku wszystkie ogrody, Twój również ;-))

Koty wolą się unikać, zwłaszcza Edul bo Sreberko czuje się coraz pewniej, do prania po pyszczkach pewnie nie dojdzie na terenie domu, bo na ogrodzie pewnie tak - Lucky przejmuje chyba przywództwo jako samiec alfa-alfa-alfa i już mu obiecałam, że jak dalej będzie taki agresywny to też pojedzie na kastrację.
Pogoda zimna i mokra choć to raczej symboliczne opadanie mgły, czuję że rok będzie bardzo suchy. ;(
Dla Ciebie też zdjęcie dzikiej roślinności ;-))

Rok zaczął się paskudną kanonadą tuż pod samym domem mimo że sąsiadów mamy dość daleko, przyleźli jacyś i rozłożyli się z całym majdanem na ulicy przy domu strzelając prosto na plac i zabudowania, skończyło się to karczemną awanturą

Justi dzięki Ci kochana, Tobie życzę tego samego i mam dla Ciebie taki widok różano-kwiatowo-zielonościowyjusti177 pisze:Jakież piękne zdjęcia Twojego ogrodu, w sam raz na pierwszy dzień tego roku![]()

Majeczko Tobie również dziękuję i odwzajemniam życzeniamajka411 pisze:Majeczko życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń ogrodowych
![]()
Miejsce na mały domek bardzo ładne, życzę Ci żeby szybko w nim zamieszkała.
Nowi lokatorzy się pojawili....sporo ich masz

Domek niewielki, parterowy mi się marzy wpisany w otoczenie pełne róż i innego kwiecia

Dla Ciebie też mam zdjęcie, z 'budyniową' różą ;-))
Grażynko dziękikogra pisze:No to będę trzymać kciuki żeby stanął i to jak najszybciej.![]()

Dla Ciebie zdjęcie pełne kwiecia różanego, oby tak wyglądały w tym roku wszystkie ogrody, Twój również ;-))
Ewuś z tej dzikiej zazdrości niech w Twoim ogrodzie róże i inna roślinność też nabierze dzikiego zapędu i tak obficie rośnie i kwitnieewamaj66 pisze:Zdjęcia domeczku przepiękneRabaty różane budzą dziką zazdrość
A koty w domu sobie poradzą, z Twoich opowieści wynika, że obejdzie się bez prania po pyszczkach (tak na poważnie
).

Koty wolą się unikać, zwłaszcza Edul bo Sreberko czuje się coraz pewniej, do prania po pyszczkach pewnie nie dojdzie na terenie domu, bo na ogrodzie pewnie tak - Lucky przejmuje chyba przywództwo jako samiec alfa-alfa-alfa i już mu obiecałam, że jak dalej będzie taki agresywny to też pojedzie na kastrację.

Pogoda zimna i mokra choć to raczej symboliczne opadanie mgły, czuję że rok będzie bardzo suchy. ;(
Dla Ciebie też zdjęcie dzikiej roślinności ;-))
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Auć
To zdjęcie mnie dedykowane to marzenie, które próbuję zrealizować-dużo wszystkiego
Okropnie mnie zezłościło to, co się u Was wydarzyło-przylezie nie wiadomo kto i w cudzą posesję się pcha. Nieważne, że tylko petardami
W takiej wsi, jak moja, to się nie zdarza, granice są dość wyraźnie ustalone.
Koty kastrowane są milsze (i nie tak wyraźnie je czuć
) 

Okropnie mnie zezłościło to, co się u Was wydarzyło-przylezie nie wiadomo kto i w cudzą posesję się pcha. Nieważne, że tylko petardami

Koty kastrowane są milsze (i nie tak wyraźnie je czuć

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Szkoda, że mnie tam nie było, bo lałabym po gębach ile wlezie!! Gołębie na dachu wariowały. Straszny widok. Gawiedź wylezie na ulice i strzyla!!! Bieda? Jaka bieda!!!! Widziałam kolejkę za petardami w markecie!!! szok!! Przy mięsnym pusto!!! Łapy powyrywane i dobrze!!! Może wreszcie naród zmądrzeje!! Oby!!
81 dni do wiosny!!!!
Co zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- tomaszkowa
- 500p
- Od: 28 paź 2013, o 17:39
Takie piękne foty pierwszego dnia roku dajesz oglądać
. Dziękuję Ci bardzo i najlepszego życzę
Ja u siebie na razie, róże to na tapecie ściennej mogę oglądać ale za to 16 rolek przykleiłam

Ja u siebie na razie, róże to na tapecie ściennej mogę oglądać ale za to 16 rolek przykleiłam

Pozdrawiam. Beata.