Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz. III

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz. III

Post »

Madziu niesamowita jesteś. Mnie taki leń dopadł, po całym roku tyrania w ogrodzie, że nawet choinkę z trudem ubieram. Tzn. ubiera Młody i jest cudaczna ;:306 , ale co tam... raz dziecko ma 4 lata, to prezent dla mnie od niego i taty ;:167 .
Spokojnych rodzinnych Świąt.
Podzielam radość ze wspólnego pieczenia i kucharzenia z dzieckiem. To są niezapomniane chwile i łączą jak nic innego
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Madziu nareszcie jesteś ;:196 i z piękną porcją świątecznych fotek.
Twoja tegoroczna choinka przypomina mi bardzo moją zeszłoroczną...klasyka bieli widzę że w tym roku króluje ;:167
Ciasteczka ;:333 i te chwile spędzone z nastolatkiem przy boku...bezcenne ;:167
Czyli Świętujemy ;:138 ;:138 ;:138
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

jej Madziu ale wypieki ;:138
my dziś będziemy dekorować pierniki bo przychodzi do nas moja siostra Werka z jej narzeczonym - Grzesiem i całą rodzinką się będziemy w to bawić :D
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Madzia po obejrzeniu wianków i pierników normalnie szczena mi opadła . cudnośći kochana ;:215
Awatar użytkownika
alphax
500p
500p
Od: 26 maja 2012, o 11:35

Post »

Smakowite wypieki, patrzac na nie wydaje sie ze pachna az tutaj :wink:
Ladne dekoracje w szczegolnosci te piekne dzwonki od Dany ;:333
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kochana, dostałaś niesamowitego rozpędu i chyba ta dobra energia spowodowała, że wszystko się udało!
Pierniczki wyszły Wam fantastycznie, a domek ustroiłaś przecudownie!
Cieszę się, że stroik wraz z ptaszeczkiem nieco przełamały biel i wpasowały się w Twoje kompozycje ;:196
Wesołych Świąt! ;:196
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Magda, cudo pierniki :)
Moi też działali i to nawet z własnej woli :) Tyle, że u mnie lukier niebieski i zielony :)
Rozgardiasz przy tym co niemiara! Ozdoby świąteczne cudne! Żal, że nie mam drzwi własnych do strojenia, ale mimo wszystko wisi również iglasta podkowa :) Nie na wszystko starczyło mi poweru! Może na Wielkanoc zaszaleję :)
;:63 Świątecznie pozdrawiam!
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Madziu Wesołych i Słodkich Świąt :wit
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Marzka, nie jest ważne jak wyglada choinka przystrojona przez dzieci. Najważniejsze, że to one same to zrobiły. Pamiętam pewnego roku szkaradkę taką musiałam dzierżyć całe święta, ale dzielnie nie pisnęłam ani słówka, że paskuda z niej straszna :lol: Chwile z dziećmi bardzo szybko mijają i nie możemy przegapić ani jednej z nich ;:196

Aguś, Twoja choinka w odcieniach czerni i bieli obłędna. Ja dzisiaj nie wytrzymałam i kupiłam lampki do mojej, bo mnie denerwowała :lol: Teraz jestem prawie zadowolona :wink: Swięta czas zacząć! Zwłaszcza, że mój kręgosłup odmawia już posłuszeństwa :roll: P.S. 7 kilo mniej ma do dźwigania ;:108

Martusia, czekam na relację z Waszego pieczenia :D Twojego aniołka/elfa na szybę przykleił sobie w pokoju mój syn i wygląda super! Dziękuję za ten prezent, zwłaszcza, że sama go namalowałaś ;:196

Lucy, dziękuję kochana :oops: ;:196

Januszu, pierniczki faktycznie są pyszne i pachnące, dziękuję :D Widziałam u Ciebie śliczne tradycyjne ozdoby świąteczne i do tego okraszone jak zawsze ładnie wykonanymi zdjęciami. Bardzo i sie podoba Twój udekorowany dom. Dzwonki od Dany są fantastyczne, zresztą każda rzecz od niej taka jest ;:108

Aguniu, w porównaniu z Tobą to ja nie zrobiłam nic :lol: Ale i tak jestem zadowolona, bo np. pierniki były ostatnią rzeczą na liście świątecznych przygotowań. Dzisiaj zronbiłam śledzie w musztardzie oraz z grzybami. Teraz piekę buraki do barszczu na jutro i ugotowałam karkówkę jako wędlinę. Śledzie w oleju i podłoże też gotowe. Ufff. Dekoracje od Ciebie wpasowały się idealnie!

Kasiu, cieszę się, że znalazłaś czas na wpis u mnie :D Ciekawa jestem tych Waszych wypieków ;:oj Wianki uwielbiam i na szczęście mam drzwi do strojenia :tan Buziaki kochana :wit

Chciałabym zamieścić Aneks do mojej choinki :lol:

Nie podobała mi się z kilkoma tylko kolorowymi lampkami i nie wytrzymałam, kupiłam nowe. Teraz po zmianie wygląda tak:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Syn nadal zdegustowany, bo brak na niej koloru, ale jak zaproponowałam wieszanie kolorowych pierników i cukierków to z lenistwa od razu sie zaczęła podobać ;:224
Kotom jak widać na zdjęciach się podoba

Madziulka ;:168
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Lubię bardziej kolorowo ;:131 ale Twoja mi się podoba. I niezmiennie podziwiam takie osoby, jak Ty za żelazną konsekwencję w dobrze kolorów i dodatków ;:180 Piękny ten Twój salon!
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Madziula, padam na pysk więc tylko pomacham :wit , pożyczę wesołych i powiem, że choinkę masz superową :D!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Madziu teraz wygląda obłędnie ;:138 Lubię tą kolorystykę chociaż pewnie w mniemaniu innych jest nudna.
Gratuluję sukcesu w utracie wagi ;:196 zamierzony efekt już osiągnęłaś? pamiętaj że święta są od świętowania i nie odmawiaj sobie niczego :wink:
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

oj tam oj tam :oops: ;:196
hehe malowanie pierników było śmieszne bo Werka podeszła do malowania baaardzo profesjonalnie, mieliśmy chyba z 5 różnych kolorów lukru, migdały w płatkach i orzechy i chyba z 6 różnych pędzelków.....po 20 piernikach Werka padła ;:306
potem malowaliśmy już wszyscy i sama nie wiem czy pokazywać to nasze dzieła.......bo tata stwierdził, że można od nich dostać oczopląsu ;:306 ale dobra zaraz je u siebie wrzucę :D
nowe lamki bomba! ;:oj
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Cudowna choinka ;:173 Absolutnie w moim guście ;:167 Elegancja w największym tego słowa znaczeniu ;:180
Cały Twój dom jest przecudnej urody...podziwiam nieustannie ;:168
Piękny spadek wagi ;:138 To chyba Ci juz wystarczy ,Ty chuda kobitka jesteś ;:108
Wesołych świąt!!
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44

Post »

Choinka urocza ;:138 ;:138
Pozdrawiam, Iwona.