Ogródek Robaczka cz. 2
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 2
Kasiu stworzyłaś przepiękne miejsce.....Twój ogródek jest bajkowy, wszystko urządzone z wielkim smakiem i gustem. Masz artystyczną duszę i umiesz wspaniale komponować otoczenie. Jestem zachwycona, nie mogę się napatrzeć.....kamień, metalowe elementy, pięknie dobrane rośliny.....naprawdę bajka....
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jagódko, dziękuję
Bardzo lubię przesiadywać w ogrodzie o zmierzchu...po pracy, południami zwykle biegam w pośpiechu i coś robię, plewię, sadzę...a wieczorem zostawiam sobie chwile, żeby wsłuchać się w ogród, nacieszyć się szmerem roślin i świergotem ptaków. Bliskość lasu sprawia, że czasami zapada tutaj głęboka cisza, ale jeśli mocno się wsłucham..słyszę prawdziwe symfonie! Świerszcze, ptaki...wieczorem lepiej też czuć zapachy, ogród jest bardziej..zmysłowy. Posadziłam mnóstwo lawendy, uwielbiam jej zapach. Towarzyszy prawie wszystkim rabatkom różanym, mam ją też na tarasie w donicach. Gdy w pełni zakwitnie i otworzą się róże, będzie pachniało..
Marta, udanego wypadu na działeczkę, ja dzisiaj odpoczywam
Ewuniu, miło mi, że Ci się podoba
U Ciebie klimat jest wpisany w leśne otoczenie..ja zaczynałam od pola chwastów, brakowało mi wielkich drzew, tak bardzo lubię ich klimat...dlatego uwielbiam spacerować po Twoim ogrodzie. Mam wrażenie, że drzewa 'opowiadają' historię Twojego zakątka, który Ty wzbogaciłaś o cudowne różane rabaty i setki lilii.. to jest dopiero bajka. U mnie poza malutką brzozą nie było nic, więc tym bardziej mnie cieszy, że udało mi się stworzyć coś 'intymnego' w ogrodzie na osiedlu domków. A w kwestii zmniejszania trawnika już prowadzę negocjacje
Ewa/Gajowa - to jednoroczna laurencja. W ubiegłym roku kwitła u mnie od maja do października, jest bezobsługowa, a kwiaty ma zwiewne i delikatne.. bardzo ją lubię. Ciekawa jestem realizacji Twojej ścieżki, bardzo lubię takie elementy w ogrodzie..gdyby to zależało ode mnie, to ścieżka krążyłaby po całym ogrodzie oprowadzając gości po wszystkich jego zakątkach...
Agness, bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów, to dla mnie wielkie wyróżnienie, zwłaszcza od właścicielki tak wymuskanego, pięknego ogrodu...nie zasługuję na takie pochwały
Chciałabym kiedyś doprowadzić ogród do takiego kształtu, aby wąska, zielona ścieżka trawnika oplatała cudowne, o każdej porze roku, kwieciste rabaty.. jak u Ciebie
Miłego dnia kochani
Biegnę się pakować

Marta, udanego wypadu na działeczkę, ja dzisiaj odpoczywam

Ewuniu, miło mi, że Ci się podoba

Ewa/Gajowa - to jednoroczna laurencja. W ubiegłym roku kwitła u mnie od maja do października, jest bezobsługowa, a kwiaty ma zwiewne i delikatne.. bardzo ją lubię. Ciekawa jestem realizacji Twojej ścieżki, bardzo lubię takie elementy w ogrodzie..gdyby to zależało ode mnie, to ścieżka krążyłaby po całym ogrodzie oprowadzając gości po wszystkich jego zakątkach...
Agness, bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów, to dla mnie wielkie wyróżnienie, zwłaszcza od właścicielki tak wymuskanego, pięknego ogrodu...nie zasługuję na takie pochwały

Miłego dnia kochani

Kasiu, życzę Ci fantastycznego pobytu
Niech podróż upłynie szybko, a urlop będzie pełnią relaksu, słońca i inspiracją do nowych pomysłów ogrodowych
Dom i jego otoczenie - idealne... chciałabym kiedyś mieć okazję wypić z Tobą kieliszek czerwonego w takich okolicznościach przyrody

Dom i jego otoczenie - idealne... chciałabym kiedyś mieć okazję wypić z Tobą kieliszek czerwonego w takich okolicznościach przyrody

-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Kasiu ty jedź sobie na ten urlop, a ja w tym czasie przypilnuję Ci ogrodu
Przy okazji sprawdzę, czy nasadzenia przy nowej ścieżce są realne, bo cały czas nie mogę wyjść z podziwu,
jak wiele osiągnęłaś w tak krótkim czasie
Życzę wspaniałej pogody, bezpiecznej podróży i niesamowitych doznań

Przy okazji sprawdzę, czy nasadzenia przy nowej ścieżce są realne, bo cały czas nie mogę wyjść z podziwu,
jak wiele osiągnęłaś w tak krótkim czasie

Życzę wspaniałej pogody, bezpiecznej podróży i niesamowitych doznań

-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Kasiu
jakby co rzucę okiem na twój ogródek
wszystko dopieszczone i prezentuje się na 6! Jak zawsze!
buziaczki!

jakby co rzucę okiem na twój ogródek

wszystko dopieszczone i prezentuje się na 6! Jak zawsze!

buziaczki!
- OLUNIA
- 500p
- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Kasiu takiego ujęcia Twojeo ogrodu jeszcze nie widziałam
pięknie,ślicznie,cudownie...
Wypoczywaj Kochana i uszczęśliwiaj nasze oczka pięknymi fotkami

Wypoczywaj Kochana i uszczęśliwiaj nasze oczka pięknymi fotkami

Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasia, nie wyjeżdżaj
Tyle czasu bez zdjęć z Twojego ogrodu? Czyżbyś nie miała sumienia?
A poważnie-pięknie mieszkasz i bardzo się cieszę, że mogę do Ciebie zaglądać
Zazdroszczę tylko klimatu-ostatnio nie bardzo da się posiedzieć wieczorem w ogrodzie, bo zimno. Wczoraj przy grillu miałam na sobie trzy sweterki i kurtkę-wcale nie było zbyt ciepło 

A poważnie-pięknie mieszkasz i bardzo się cieszę, że mogę do Ciebie zaglądać

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Udanego wypoczynku Kasieńko 

Kasiu, jak oglądam Twój ogród to mam ochotę zamknąć swój wątek ze wstydem, bo nie mam się czym chwalić... U Ciebie jest idealnie, piękna zabudowa i idealnie dopasowany ogród. Masz przestrzeń, las i nie zmarnowałaś tego, tylko potrafiłaś się wpasować ze swoim ogrodem...Ogród o zmierzchu...cudny
. Czy Ty te lampki rozpalasz ręcznie, czy masz poprowadzoną instalację elektr.?
Udanego wypoczynku z dala od Poznania pogrążonego w Euro

Udanego wypoczynku z dala od Poznania pogrążonego w Euro

Udanego wypoczynku Kasiu
a potem po powrocie bedziesz miała nalot
oj pobyt na działce był super, mimo wczorajszej imprezy - dziś o wodzie trzeba było spalić wczorajsze obżarstwo

a potem po powrocie bedziesz miała nalot

oj pobyt na działce był super, mimo wczorajszej imprezy - dziś o wodzie trzeba było spalić wczorajsze obżarstwo

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Czy w pełni słońca czy o zmroku Twój ogród Kasiu jest zawsze śliczny. A Ty teraz jak zaczynają kwitnąć różyce wyjeżdżasz, nie żal ci tych pierwszych chwil z różami.
A tak poważnie to miłego wypoczynku.

A tak poważnie to miłego wypoczynku.

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Kasiu fotki jak zawsze zachwycające
Wypocznij i wracaj do nas z nowymi pomysłami . Pozdrawiam !!!

Wypocznij i wracaj do nas z nowymi pomysłami . Pozdrawiam !!!
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Udanego wypoczynku, Kasiu 

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aguś, dziękuje! Masz do mnie otwarte zaproszenie na lamkę czerwonego, mam nadzieję, że kiedyś skorzystasz
Iwonko, byłabym bardzo wdzięczna za taką opiekę..zapraszam jeśli masz ochotę
Roślinki przy ścieżce rosną w szybkim tempie, to południowa strona działki, mocno grzeje
Jak wrócę za zapewne będą rozkwitać róże
Ewuniu, będzie mi miło jak zajrzysz przejeżdżając koło mnie
First Lady tuż przy ogrodzeniu, więc pewnie Ty pierwsza zobaczysz jej kwiaty...
Oluniu, bardzo dziękuję za miłe słowa i życzenia! Zapraszam do mnie w odwiedziny, dziewczyny się wybierają 23-go czerwca, byłoby mi bardzo miło gdybyś zechciała dołączyć
Ewa, miło mi, że ktoś za mną zatęskni
Wieczorami coraz cieplej, ale faktycznie jeszcze chłodno...oby już na dobre przyszły cieplejsze dni, uwielbiam przesiadywać wieczorami na tarasie..
Aniu, dziękuję
Będę wypoczywać, ale Forum tradycyjnie zabieram ze sobą, będę Was odwiedzać
Bozuniu, bardzo mi miło, że Ci się podoba, ja podziwiam Twój talent do aranżowania przestrzeni - jesteś mistrzynią kompaktowego ogrodu
Bardzo u Ciebie przytulnie, nie masz powodu do żadnych kompleksów! Może mi coś podpowiesz w sprawie oczka gdy mnie odwiedzisz? Byłoby super
Lampki są solarne, bezobsługowe, same się włączają o zmroku - a wyglądają jak płonące świece, prawda?
Dzięki Martusia, czekam na Was kobitki
Zoorganizuj na PW ekipę i przybywajcie
Majka, troszkę mi żal tych róż, których nie zdażę obejrzeć...ale może zaczekają na mnie..? Rzadko wyjeżdżam o tej porze roku właśnie ze względu na ogród..ale w tym roku tak się poskładało, troszkę niezależnie ode mnie...Cieszę się na wyjazd, bo jeszcze tam nie byłam, ale będę z radością oczekiwać jakie zmiany zastanę w ogrodzie po moim powrocie
Agnieszko, dziękuję! Będę w pięknych okolicznościach przyrody planować nowe rabatki różane
Dzięki Monia
I fotki z ostatniego przed wyjazdem obchodu..
Najwięcej uwagi poświęciłam różom, ach te czułe pożegnania....

Iwonko, byłabym bardzo wdzięczna za taką opiekę..zapraszam jeśli masz ochotę

Ewuniu, będzie mi miło jak zajrzysz przejeżdżając koło mnie

Oluniu, bardzo dziękuję za miłe słowa i życzenia! Zapraszam do mnie w odwiedziny, dziewczyny się wybierają 23-go czerwca, byłoby mi bardzo miło gdybyś zechciała dołączyć

Ewa, miło mi, że ktoś za mną zatęskni

Aniu, dziękuję

Bozuniu, bardzo mi miło, że Ci się podoba, ja podziwiam Twój talent do aranżowania przestrzeni - jesteś mistrzynią kompaktowego ogrodu

Lampki są solarne, bezobsługowe, same się włączają o zmroku - a wyglądają jak płonące świece, prawda?
Dzięki Martusia, czekam na Was kobitki

Majka, troszkę mi żal tych róż, których nie zdażę obejrzeć...ale może zaczekają na mnie..? Rzadko wyjeżdżam o tej porze roku właśnie ze względu na ogród..ale w tym roku tak się poskładało, troszkę niezależnie ode mnie...Cieszę się na wyjazd, bo jeszcze tam nie byłam, ale będę z radością oczekiwać jakie zmiany zastanę w ogrodzie po moim powrocie

Agnieszko, dziękuję! Będę w pięknych okolicznościach przyrody planować nowe rabatki różane

Dzięki Monia

I fotki z ostatniego przed wyjazdem obchodu..
Najwięcej uwagi poświęciłam różom, ach te czułe pożegnania....

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Oj smutno bedzie bez Ciebie.
Ale z drugiej strony fajnie jest zobaczyć inny świat.
Chociaz ja nie lubie wyjeżdżać na długo. Po powrocie jakoś dziwnie się czuję w swoim ogrodzie. Jest jakiś za duży wtedy. Dopiero na następny dzień wszystko wraca do normy

Ale z drugiej strony fajnie jest zobaczyć inny świat.
Chociaz ja nie lubie wyjeżdżać na długo. Po powrocie jakoś dziwnie się czuję w swoim ogrodzie. Jest jakiś za duży wtedy. Dopiero na następny dzień wszystko wraca do normy