Zielony Zakątek - LUCY 09
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Zielony Zakątek - LUCY 09
Lucynko,grudnik w moim wątku.Pozdrawiam serdecznie
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Lucy,moje hortensje wypuściły ładne pędy z liskami,a teraz im te pędy zasychają,nie chce grzebać w ziemi żeby sprawdzić czy są korzonki,chyba za wcześnie się cieszyłam...
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Witam
na razie wpadam na krótko, wątek przejrzę później, ale póki co gratuluję ręki do rozmnażania roślin.

na razie wpadam na krótko, wątek przejrzę później, ale póki co gratuluję ręki do rozmnażania roślin.

- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Lucy09
, ukorzeniaj będziesz miała co rozdawać

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gratuje hortensji mnie nigdy się to nie udało ,a właściwie to kiedy należny pozyskiwać patyczki ,jak przechować i kiedy do ziemi .
Agrażko, Siberia, Księgowa, Ewelinko, Michalska, Agness, Krysad71, Skorpion, Maryla, Tajga, Stasia, Aleksanderek,
Piszę wszystkim razem. Dziękuje Wam za odwiedziny i miłe słowa. Radość była nieco przedwczesna bo nie wszystkie hortensje przetrwały. Ale relacje będą później. u mnie zaczyna się sezon. Coś już można powoli zacząć pokazywać...

Przyznacie, że cudne?
Piszę wszystkim razem. Dziękuje Wam za odwiedziny i miłe słowa. Radość była nieco przedwczesna bo nie wszystkie hortensje przetrwały. Ale relacje będą później. u mnie zaczyna się sezon. Coś już można powoli zacząć pokazywać...

Przyznacie, że cudne?
Krokusy, coś fajnego, puszkinia i miodunka 
Co to jest to coś fajne? Bo nie mam
Różowa puszkinia?
Nie, już znalazłam, to Śnieżnik lśniący - Chionodoxa luciliae

Co to jest to coś fajne? Bo nie mam

Różowa puszkinia?
Nie, już znalazłam, to Śnieżnik lśniący - Chionodoxa luciliae

- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Lucynko bardzo ładnie... Twój skalniaczek ślicznie wygląda 

Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Lucynko same piękne kwiatuszki nam pokazujesz, masz śliczną kolekcję rozchodników a krokusik z tych najpiękniejszych odmianowo.
Cieszysz się na pewno bardzo wiosną, a dni coraz cieplejsze.
Cieszysz się na pewno bardzo wiosną, a dni coraz cieplejsze.
Pozdrawiam Krystyna
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Lucynko, piękne wiosenne zdjęcia 

Jak fajnie te rozchodniki posadzone... i jak ładnie się " rozeszły " już długo masz je na tym skalniaczku?
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Fajny skalniak tylko tych kamieni coś za dużo
.
Jak będziesz paczkę Aguni robiła to daj kilka
.

Jak będziesz paczkę Aguni robiła to daj kilka

- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lucynko ale fajnie wyglądają rozchodniki(czy rojniki) na Twoim skalniaczku 

Stasiu, miło, że zaglądasz
Krysiu, u mnie mało jeszcze jest wiosny.Właściwie to rabatki jeszcze puste. Ale szykują się pierwiosnki- bardzo je lubię.
Moniko,
Lucynko, cały skalniak powstał w ubiegłym roku na wiosnę( była relacja) a te rozchodniki to rzeczywiście są ROJNIKAMI
Aga,
Grażynko, bardzo lubię te swoje ROJNIKI i pochwalę się, że na jesieni przybyły mi nowe odmiany( jeszcze nie fotogeniczne, ale jak się wyrobią to z pewnością się pochwalę)
Właściwie to nie ma co jeszcze pokazywać. Powiem tylko, że dziś posadziłam do doniczek; ukochaną lilię ananasową- bo puściła kły! I resztki zachowanych dalii- trzymajcie za nie kciuki
. Będę na nie chuchać. Powtórzę też, że moja radość z zimowania sadzonek żurawek była przedwczesna, jest dużo strat. 
Myślę, że pamiętam co komu obiecałam ale trzeba jeszcze poczekać aż roślinki zaczną wychodzić z ziemi

Krysiu, u mnie mało jeszcze jest wiosny.Właściwie to rabatki jeszcze puste. Ale szykują się pierwiosnki- bardzo je lubię.
Moniko,

Lucynko, cały skalniak powstał w ubiegłym roku na wiosnę( była relacja) a te rozchodniki to rzeczywiście są ROJNIKAMI

Aga,

Grażynko, bardzo lubię te swoje ROJNIKI i pochwalę się, że na jesieni przybyły mi nowe odmiany( jeszcze nie fotogeniczne, ale jak się wyrobią to z pewnością się pochwalę)
Właściwie to nie ma co jeszcze pokazywać. Powiem tylko, że dziś posadziłam do doniczek; ukochaną lilię ananasową- bo puściła kły! I resztki zachowanych dalii- trzymajcie za nie kciuki

Myślę, że pamiętam co komu obiecałam ale trzeba jeszcze poczekać aż roślinki zaczną wychodzić z ziemi