Kaszubska Prowansja

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Kaszubska Prowansja

Post »

Widzę, że wpadłaś na podobny pomysł jak ja i posadziłaś kilka kolorów grudnika do jednej doniczki. Ciekawie to wygląda. Nie wiem dlaczego, ale moje w tym roku szybko wystartowały z kwitnieniem i spektakl już skończony :(
Do cyklamenów nie mam jakoś szczęścia...a są takie piękne.
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2009, o 11:05

Post »

Witajcie,moje juz też przekwitają ,to końcówka kwitnienia
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj byłam na działce,najwyższy czas żeby opatulić roślinki.Jeszcze zostało kilka do opatulenia.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Od: 29 lip 2011, o 15:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Ale ładnie wygląda ten kolorowy grudnik, ja byłem pewien, że kwitnie tylko na czerwono - moze dlatego że kiedyś takiego tylko miałem. A i mimo grudnia w ogrodzie tez jeszcze troszke kolorowo masz :)
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Święta,święta i po świętach a jutro trzeba rano wstać i do roboty,jak ja tego nienawidzę.Marzę o emeryturze i nic nie robieniu.A tu jeszcze tyle zostało...................A Taki Jeden chce jeszcze mi dołożyć........chyba się zwolnię i wypiszę z tego interesu.Przygotowałam sobie cztery centymetry krawieckie do odcinania dzień po dniu do końca mojej pracy a tu kicha,trzeba dokupić jeszcze jeden centymetr.Przecież czeka na mnie moja działeczka,mogłabym jechać w marcu lub kwietniu i wracać w październiku lub listopadzie.Takim szczęśliwcem od roku jest mój Krasnolud,przez 6 m-cy na działce nadrobił zaleglości 8 letnie.
Ja tam nie mam co nadrabiać ale herbatka poranna wypita na tarasiku to jest to.Odwiedzającym mój watek życzę wszystkiego najlepszego po świętach,trzeba sie ewakuować do wyra bo rano zadzwoni ............... ;:214
Awatar użytkownika
Lusia 57
1000p
1000p
Od: 8 sty 2011, o 13:42

Post »

Za życzenia dziękuję, poranną kawę( nie herbatę) już wypiłam. Czuję się trochę ociężała bo wczorajszy spacer po plaży zaostrzył mój apetyt i wieczorem zjadłam sutą kolację. Ale dzisiaj mam wolny dzień więc nie muszę nigdzie się spieszyć. Cztery miary krawieckie mnie również starczyłyby do odliczania emerytury. Ale ja już tak długo jestem bezrobotna, że dni do emerytury nie odliczam. Cieszę się, że znalazłam zajęcie na te bezogródkowe dni. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wspólny spacer po wydmach.
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Od: 29 lip 2011, o 15:51
Kontakt:

Post »

Grażynko, Święta minęły jak zwykle za szybko i szczerze mówiąc nawet nie odpocząłem, jedynie w poniedziałek troszkę się udało. A dzisiaj rano już do pracy, oj jak się nie chciało. I tylko jeszcze rzut oka rano przed wyjściem na termometr, a tam +9 st, jak po Wielkanocy ;)
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie,dzisiaj w Gdyni rano o 8 30 było 12 st na Urzędzie Miasta,na moim tylko 10 st.Rewelacja,gdyby tak było do marca i zaraz wiosna.Ale pewnie to wstrętne białe spadnie w ogromnych ilościach i będzie trzymało do maja.Ja czekam na razie na Nowy Roczek,moja wnusia ma się urodzić 31.12,może poczeka do 1.01 i to Ona dla nas będzie szczęśliwym Nowym Roczkiem.W pracy nawet się nie obijam tylko pracuję/hmm..../śmieszne, ponieważ w te dni do końca roku człowiek powinien się o..........
A tak musi przyjść ,odsiedzieć te swoje du..godziny.No dobra już nie narzekam przecież dzisiaj pracuję tylko do 13.
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażynko witam Noworocznie :wit I co urodziło się ;:86
Awatar użytkownika
wrigley
500p
500p
Od: 5 mar 2009, o 14:23

Post »

Grażynko - pomyślności w Nowym Roku ;:23

Jak wnusia? Może poczeka tak jak 5 lat temu mój synuś do drugiego stycznia? ;:67
***Ola***
Moja odskocznia
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochane dziewczynki jeszcze nic sie nie urodziło,podobno ma być wnusia Halinka,może dzisiaj w nocy............?Właśnie wyszli przed chwilą do siebie do domu ponieważ synowa poczuła skurcze po obiedzie i nie wiadomo czy od niewygodnej pozycji przy stole czy już sie coś zaczyna. Czekamy na telefon bo trzeba będzie pojechać do Wnusia Bronusia.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Grażynko ;:167 ma być wnusia Halinka :D
No, to czekamy na wiadomość, że już jest ;:196
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Witaj w Nowym Roku. Powrót do pracy po wolnym zawsze jest jakiś ciężki ale damy radę bo w piątek znowu wolne :wink:
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Na razie fałszywy alarm,ale możemy spodziewać się każdej chwili telefonu /termin był na wczoraj/.
Piątek wolny ale w sobotę pracuję cały dzień.Wczoraj były wnuki ,dzisiaj cały dzień a teraz babcia ma Sylwestra ;:136
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”