Sojusz starego z nowym

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Sojusz starego z nowym

Post »

Zuziu jeszcze trochę i wiesz jak będziecie mieli całkiem dość to macie gdzie odpocząć, macie swój azyl. Chociaż pewnie jak wróciliśmy ze wsi to dopiero doskwiera Wam brak normalności, ale tu jest praca .... ;:4
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Kto ma zimę, ten ma ;:224
Podłoga ekstra :uszy Bardzo mi się podoba. I jak już pisałam na wyspie nie miałabym nic przeciwko temu, by taka mieć.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Dzień dobry Zuzanno!
Przywitam się najpierw, a potem pójdę do początku wąteczka, żeby dokładnie sobie obejrzeć twój ogródek. Zresztą na pierwszych zdjęciach od razu spodobały mi się wiklinowe obrzeża oraz ogólny ciepły i przytulny klimat otoczenia.
Łączenie starego z nowym jest mi bardzo bliskie, bo również mam podobno miejsko-wiejski dom i ogródek (tak w każdym razie powiadają znajomi)
To na razie :D
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tu zakręcona Renata! ;:124 Trzeba wrócić do leków... ;:223
Kawał dobrej roboty! ;:215 Zdaje sobie sprawę jak dużo to pracy, choćby z czyszczeniem, bo wprowadziłam się do domu gdy był jeszcze w surowym stanie i zamieszkałam w kuchni (jedyne wymalowane pomieszczenie)... gładzie i pył po docieraniu śnią mi się do dziś... a u Was było gorzej ;:196
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

No super ta podłoga, i te kafelki nad zlewem ;:333 ....takie firaneczki chciałam do salonu mojego, ale już kasy mi brakło i nadal wiszą starocie, ale kupie sobie...kiedyś ;:224

...kawał dobrej roboty odwaliliście ;:215
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59

Post »

Martuś jakbyś nas posłuchała wieczorem, kiedy każde mówi co go boli, a gdzie strzyka... :) To już chyba trzecia "młodość" i taka jakaś niedorobiona ;:306
Olgo przeniosłam swoje parcie na posiadanie wiejskiej kuchni na domek lubelski. Zresztą tam i miejsca znacznie więcej. Ciesze się, ze Ci się podoba ta "kompozycja " :)
Marysiu Po powrocie ze wsi to wszystko doskwiera :) Musimy coś wymyślić, żeby po wszystkim znaleźć trochę czasu na relaks, bo i W. już taki znękany tym wszystkim... Choć przed chwilą zadzwonił z lasu, że miał spotkanie oko w oko z zajączkiem, który na jego widok odbiegł z 4-5 m i stanął w miejscu, ale nie w takim typowym słupku tylko "na palcach" i tak wyprostował całe ciało i jakby się huśtał cały. I wzroku z siebie nie spuszczali. Chyba człowieka nigdy nie widział. A już takiego, jak W. na pewno nie :)
Aniu sweety no właśnie czytałam, że na południu śniegu brak. Wahałam się nad tym wzorem gresu, ale nic mnie bardziej nie zachwyciło niż ten.
Wando dzień dobry Ci! Pochwały od takiej ogrodniczki jak Ty to naprawdę wielka rzecz ;:196 . U Ciebie jest tak pięknie, kolorowo (no, może nie teraz akurat ;) i ...tak właśnie po mojemu, że żal wychodzić z Twoich wątków, które nawiedzam, a jakże! Zapraszam!
Renatko tu się można zakręcić jak domek ślimaka, nadążanie za odwiedzanymi wątkami to nie lada wyczyn! Szorowanie tego wszystkiego to zabawa jak nie wiem co, ale jeszcze nie dotarłam do takich rzeczy jak płyty CD, książki i inne drobiazgi z półek, gdzie ogień nie dotarł, za to sadza z wodą jak najbardziej. Przyjmiemy potem, ze generalne sprzątanie na kilka najbliższych świąt mamy zaliczone :)
Bogusiu super, że wpadłaś :) A firanki są z internetu ze Świata Firan. Bardzo jestem zadowolona, mają duży wybór wzorów. Do salonu kupiłam na alle, używane ale w bardzo dobrym stanie. Tyle, że karniszy jeszcze brak...
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zuzanno - piękna kuchnia. Może ona i jest miejska - ale z fajnym klimatem. Bardzo przytulna już teraz mimo niekompletnego wyposażenia i wystroju :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Zuziu, jak pisałam cegiełka bardzo mi się podoba ;:138 Chcę białą u siebie. Podaj mi namiary na Pw, gdzie kupowałaś swoją.
Wracam do początku wątku, podczytam, bo Madzia śpi i może mi pozwoli :;230
U mnie też zima.
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Justynko! Straciłam Cię z oczu, ale ;:196
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p

Post »

Bardzo miłe sa Wasze komentarze, to świadczy, że jednak pomysł na kuchnię niekoniecznie pochodzący z luksusowych magazynów wnętrzarskich też może być fajny :)
A ja dziś ze zdumieniem obserwuję zimy ciąg dalszy...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
Marginetka
500p
500p
Od: 28 sty 2013, o 12:33

Post »

Zima i Ciebie dopieszcza, nie jestem odosobniona w moim szczęściu :twisted: Dobrze, że tylko -3 :wink: Kredka szaleje w zaspach?
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Rany Zuziu toż to prawdziwa zima, aż się wierzyć nie chce, bo u mnie tak ciepło że codziennie śpię z uchylonym oknem ;:oj
Kuchnie z żurnali lubię oglądać na obrazkach, ale mieć takowej nie chciałabym bo moja kuchnia musi żyć i służyć mnie a nie ja jej :heja
Awatar użytkownika
szelma
100p
100p
Od: 5 lis 2013, o 15:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kocham takie zdjęcia, na ktorych widac padający śnieg czy deszcz. Mimo, że tez to widzę za oknem to z ogrodem w tle wygląda znacznie lepiej. Dzięki.
A kuchnia ma być swoja a nie gazetowa na pokaz. No nie?
pozdrawiam
Kasia
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30

Post »

Witam kuchnia mi się podoba i kafle też :wit
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p

Post »

Martuś ano zasypało na biało :evil: dziś rozruch poranny przy odśnieżaniu, bo pewnie od razu Strażacy Miejscy będą szukali jelenia, któremu można mandat wlepić. Kredka radosna jak skowronek, wywlokła sobie marchewę na śnieg i biegała sobie z warzywem po terenie. Jutro będzie hardcore'owy jogging po lesie :)
Maryś no właśnie coś się pokićkało: w górach zielono a im dalej na północ, tym więcej białego! Wczoraj sobie w piecu napaliłam dodatkowo. Kot wściekły na to wszystko. No właśnie ja lubię kuchnię, w której czuję się swobodnie, a tu jeszcze wymyślaliśmy pod kątem działalności W., jako najgłówniejszego szefa kuchni :D W tak małym wnętrzu nie ma zbyt wiele możliwości aranżacji, poza tym działaliśmy w pospiechu i przyparci pragnieniem, żeby już jak najszybciej przywrócić kuchnię do stanu używalności. Nie o wszystkim pomyśleliśmy (gniazdka!) ale i tak jestem zadowolona!
Kasiu Rano ciemno, więc flesz oświetlił padające płatki i ładnie wyszło :) Cieszę się, że Ci sprawiłam przyjemność ;:196 czasem jakieś podpowiedzi z gazet są przydatne ale całość, jak napisałaś, musi być swoja :)
Różyczko witaj! Postaram się pokazać efekt ostateczny, gdy już będzie co pokazywać :) A w pokoju mam meble z fabryki z Tarnowskich Gór! :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”