Balkon Moniki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
baiana
200p
200p
Od: 11 maja 2008, o 15:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Balkon Moniki

Post »

Monisia ale miałaś pracowity weekend. Tyle kwiatków kupionych, balkon posprzątany i wpis na forum z pięknymi zdjęciami - pracuś z Ciebie :) Też lubię te malutkie goździki - chyba sobie sprawię takiego różowego jak Ty masz :)
Pozdrawiam, baiana
balkony baiany
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Niunia, zdjęcie terenu przesadzania wcale nie przywiodło mi na myśl huraganu, fakt, ze pewnie po robocie wyglądalo to gorzej :wink: , jednak zdumiał mnie ład i cała logistyka ( ziemia, doniczki i butelki pewnie z wodą odstaną do podlania, oczywiście nie sposób pominąć specjalnej folii na podłodze. Prawdziwa panna z ciebie. Organizatorka i pedantka w jednym. ;:63 Ze mną byś na bank oszalała, bo sprzątania nie cierpię, a i z organizacją różnie. :roll:
Ja to zawsze na gazetach przesadzam i potem wszędzie pełno ziemi. ;:223 Chyba dojrzałam, do zakupu specjalnej folii. ;:108
Wątek 3w1 to dobry pomysł, bo zimą nie będzie się nic działo na działce i na balkonie, to pochwalisz się domowymi. :uszy
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12

Post »

Moniko ja już wątek ogrodowy itworzylem.Czekam na Ciebie. ;:3
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Monika,u ciebie kwiaty rosną jak na drożdżach,więc kiedy zaczniesz sadzić to wszystko na działce za rok będziesz miała busz jak inni przez 10 lat nie osiągnęli tego.Mój jeden gożdzik wypadł prze zimę i to ten najładniejszy.
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Cudne skrętniki, mi pozostał jeden, dwa wczoraj wyrzuciłam, bo za nic nie chciały ruszyć i jakieś małe pi..ki wystawały..
mroofka
500p
500p
Od: 7 lut 2011, o 19:00

Post »

Piękny szczególnie ten drugi skrętnik. Nie wiem, czy on naprawdę ma taki oryginalny kolor, czy tylko zdjęcie tak wyszło, ale bardzo mi się spodobał. Też mam różowego, ale mój jest o wiele bledszy.
Awatar użytkownika
moniczek
1000p
1000p
Od: 19 sie 2010, o 17:55

Post »

Moniś ślicznego masz skrętnika. ;:oj Zakupy się udały, roślinki pewnie niebawem będą posadzone to czekam niecierpliwie na zdjęcia z działeczki. :D
Mój ogród-czarujący...
Pozdrawiam Monika :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Jagodo - zdjęcie z przesadzania to oczywiście "przed", "po" nie nadawało się do publikacji bo podczas przesadzania moja kochana psinka przeleciała przez sam środek pobojowiska - mówiłam że huragan :;230
Jureczku - już prawie prawie ;:215
Małgosiu - o mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć działeczkę bo jak na razie to dżungla ;:223 Mam tyle planów, że nie wiem czy mi miejsca starczy na realizację :;230
Stokrotko - uwielbiam skrętniki, wczoraj zauważyłam, że fioletowy szykuje się do pączkowania :tan
Mroofko - zdjęcie akurat oddaje kolor, mi też bardzo się podoba i ten skrętnik ma bardzo duże kwiatki
Moniczko - dziękuję w imieniu skrętnika, zjęcia z działeczki już prawie ;:173

Dziękuję wam wszystkim za odwiedziny i miłe słowa ;:196 Zakładając wątek nie myślalam, że można tak się z Wami zżyć wirtualnie ;:162

Zapraszam wszystkich do nowej części mojego wątku pod zmienioną nazwą Zielony świat Moniki

Proszę moderatorów o zamknięcie mojego wątku
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”