Och ...Dziewczynki

...bardzo Wam dziękuję za wsparcie

i pamięć! To dla mnie bardzo dużo znaczy!!!
Majeczko, no już jestem ...

.
Oj tak, żebyś wiedziała ...chodzę na razie skołowana i dziwnie ten mój świat teraz wygląda. Jak wracam z pracy, to sama wiesz: obiad, czas dla dzieci i ...

(i to z trudem). Może i dobrze, że jest późna jesień, bo kompletnie nie miałabym czasu na ogród. A tak, to wiem, że wszystko w nim powoli zasypia.
Julcia super, że chce Ci się działać w terminatorkach ...

. Ja oczywiście te przesłane przez Ciebie wcześniej nazwy wstawię, tylko nie wiem jeszcze kiedy, ale postaram się najpóźniej w najbliższy weekend. Jest ich na pewno kilkanaście. Tiaaa ...trochę czasu potrzeba, żeby to powklejać, sprawdzić, dołączyć linki i ...wysłać. Ale, to przecież sama przyjemność

!
Alutek, dzięki. Też mam nadzieję, że będzie mi lepiej szło z ogarnięciem wszystkiego i popiszemy sobie częściej ...

.
Ewuniu, dziś po raz pierwszy od kilku dni weszłam na forum. Nie miałam kiedy ... W piątek dowiedziałam się, że praca jest od poniedziałku, więc ...poszły w ruch okna, chyba z 6 prań przez weekend zrobiłam, porządki w domu, przed domem, ostatnie konieczne czynności w ogrodzie, dzieci trza było domyć ...

. I ogólnie mówiąc, nerwa miałam ... Ale, już trochę odpuszcza. I zamierzam być jak najbardziej na bieżąco z Wami ... bo bez forum jest szaro, sztywno i rutyniarsko

.
Wandeczko, późne wieczorki spróbuję wygospodarować dla siebie. Jak dziewczynki pójdą spać, to będę zaglądać, bo wcześniej to wiesz, Mała wisi na szyi, a Duża prosi o pomoc w lekcjach i ...wymaga już większej kontroli, niestety

.
Gary, pranie i te rzeczy, owszem można, ale jednak brakuje czegoś ... Ja miałam wrażenie, że czas przelatuje mi przez palce. Chociaż bardzo lubię być w domu, to jednak trochę na siłę, ale trzeba iść rabotać

.
Agusiu, właśnie uśmiecham się do Ciebie ...bo czytam tak miłe słowa ...

. A wiesz, że jak na razie ludzie z którymi pracuję są właśnie sympatyczni i życzliwi! Żadnej presji, docinek, czy krzywych spojrzeń. Naprawdę, dobre środowisko

. Aż chce się pracować!!!
Wieczorami postaram się ...forumować

!